Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Politický diář Jany Havligerové: Co se vleče, neuteče

Politický diář Jany Havligerové
Petr Svoboda / Newstream
Jana Havligerová

Starostové a nezávislí si od spojení s Českou pirátskou stranou slibovali, že je vytáhne nahoru. Začíná to spíš vypadat na slušný sešup dolů.

Reklama

Piráti, zdá se, ještě pořád nepochopili, že vyměňovat si názory na pirátském fóru nebo se soupeři v dolní komoře parlamentu není totéž, co mluvit s lidmi v krajích.

Šéf ČSSD je necelé dva měsíce před sněmovními volbami prakticky neviditelný. Pardon, vlastně dochází na konzultace s prezidentem a premiérem. Pokud to tedy není Hamáčkův dvojník.

Piráti

Dalibor Martínek: Babiš a Maláčová uplácejí důchodce. Piráti vytáhli uhlí

Dlouho se čekalo, jak Piráti zareagují na předvolební závody Andreje Babiše (ANO) a Jany Maláčové (ČSSD) v uplácení důchodců různými přídavky a příplatky. Piráti teď, jak se zdá, vytáhli svůj předvolební trumf pro mladé. Je to poněkud netradiční předvolební komodita - uhlí.

Přečíst článek

Ministryně Jana Maláčová, jednička socialistů na pražské kandidátce se ve volbách utká s dalšími čelnými ženami (v hlavním městě vedou kandidátky také Markéta Pekarová Adamová a Olga Richterová), a obává se, že to tím pádem bude nuda. Přesně citováno „takové monotématické“. Tak co kdyby s koncem nudy začala u sebe?

Reklama

Ředitelky a ředitelé škol už jsou zase napjatí jak kšandy. Prázdnin valem ubývá a ministerstvo zdravotnictví, jak je jeho zvykem, opět otálí s vydáním covidových opatření, která budou platit při návratu žáků do tříd. Co se vleče, neuteče, že.

>>>>> Další nejen politcké komentáře a glosy čtěte v rubrice Názory.<<<<<<

Tisk tisícikorunových bankovek v tiskárně cenin

Lukáš Kovanda: Česko deptá past dluhu i inflace. Běžné spoření vede k chudobě

Když tuzemští statistici před pár dny zveřejnili červencovou inflaci, kroutili ekonomové i centrální bankéři nevěřícně hlavou. Nikdo nečekal, že spotřebitelské ceny stoupnou meziročně až takhle výrazně, o 3,4 procenta.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme