Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Politický diář Jany Havligerové: Arogantní Zeman

Politický diář Jany Havligerové
Petr Svoboda / Newstream
Jana Havligerová

Armádní a politické špičky na pražském Vítkově vzpomínkou na padlé vojáky symbolicky ukončily misi českého vojska v Afghánistánu. Vrchní velitel ozbrojených sil se pietního aktu nezúčastnil. Zpupnost prezidenta Zemana dosáhla nového vrcholu.

Reklama

Máte poslední šanci volit Andreje Babiše. Premiér slavnostně prohlásil, že v letošních sněmovních volbách kandiduje naposledy: „Je to poslední šance, jak volit Babiše,” zdůraznil šéf ANO při zahájení kampaně hnutí. Tak určitě. Totéž sliboval už v roce 2017.

Ministryně práce Maláčová označuje za lháře každého politika, který říká, že se nebudou zvyšovat daně. Sociální demokraté zásadně nelžou. Ti chtějí daňovou zátěž zvedat v každém volebním období.

Komunisté mají jasno. Aby zabránili vládnutí pravicových stran, podpořili by po volbách opět  podobný kabinet, jaký je u moci nyní. Tak pravila poslankyně KSČM, předsedkyně sněmovního rozpočtového výboru Vostrá. Jasně, kdo jiný než ANO by s nimi šel na holport.

Jana Maláčová a Matěj Stropnický

Viliam Buchert: Zoufalost ČSSD vrcholí. Proto křísí třídní boj

Česká strana sociálně demokratická už léta marně hledá své ztracené voliče. Hrozí jí po říjnových volbách vypadnutí z Poslanecké sněmovny, a ČSSD proto v zoufalství vystrčila v kampani do popředí ministryni práce a sociálních věcí Janu Maláčovou. Ta zahájila socialistický džihád a rozhodla se vyvolat ducha někdejšího komunistického třídního boje.

Přečíst článek

Lukáš Kovanda a Ilona Švihlíková v debatě na CNN Prima NEWS

Zvýšení daní je nevyhnutelné, shodli se ekonomové

Ekonomové Lukáš Kovanda a Ilona Švihlíková se střetli v debatě na CNN Prima NEWS. Shodli se na tom, že udržet stávající daně po volbách bude nereálné.

Přečíst článek

Reklama

Související

Prezident Miloš Zeman (vpravo) se sešel s rakouským prezidentem Alexandrem Van der Bellenem (vlevo), 2. března 2023, Praha.

Končící prezident Miloš Zeman: Mistr politických šachů, po kterém zůstane příliš mnoho afér

Přečíst článek
Končící prezident Miloš Zeman udělil milost firmě, které prominul zbytek trestu zákazu plnění veřejných zakázek a účasti na veřejné soutěži.

Zeman omilostnil firmu Energie - stavební a báňská z kauzy ovlivnění zakázky v Lánské oboře

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme