Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Zápisník Jany Havligerové: Ať žije fair-play

Zápisník Jany Havligerové: Ať žije fair-play
Jana Havligerová

Šéf hnutí ANO, premiér Babiš musel při mítinku v Průhonicích přejít náměstí pokryté bílými kříži symbolizujícími oběti covidu a nakonec se po vajíčkovém útoku raději před demonstranty schoval.

Reklama

Hlavně se ale nenechte zmást vzpomínkou na roky 2009 a 2010, kdy se sprška vajec snesla na představitele ČSSD, a sněmovní volby vyhráli socialisté tak těsně, že se jejich tehdejší předseda Paroubek poroučel. Andrej Babiš je urputné hovado. Nerezignuje. Nikdy.

Ministryně práce Maláčová připouští, že budí spoustu emocí a spoustu odporu. Je na to v podstatě hrdá: „Své si vždycky prosadím“, zdůraznila v rozhovoru pro Aktuálně.cz. Bingo, přesně o tom to je.

Pirátský poslanec Profant na předvolební debatě o manželství pro všechny charakterizoval Poslaneckou sněmovnu. Podle něj je plná konzervativních bílých páprdů a velká část inklinuje k fašismu. Jasně, všichni jsou páprdové, jenom Profant je letadlo.

V kauze covidového leteckého speciálu českých olympioniků už ani tak nejde o sport jako o prachy a politiku. Funkcionáři ČOV o sto šest kamuflují vlastní pochybení. Šéf Národní sportovní agentury Neusser, neúspěšný kandidát na předsedu Českého olympijského výboru kolem kauzy slídí a chlubí se tím, že donáší premiérovi. Ať žije fair-play.

Premiér Andrej Babiš (ANO)

Komentář Jany Havligerové: Rozděl a panuj

Průzkumy volebních preferencí předpovídají, že na podzim bude panovat příznivé politické klima. Pro Miloše Zemana. Prezidentův chráněnec Babiš se svým hnutím po jarním poklesu voličské přízně se znovu drží na čele žebříčku.

Přečíst článek

Jahodový nanuk, ilustrační foto

Politický zápisník Jany Havligerové: Na Babiše s nanukem

Síly v předvolebním klání se podle nejnovějších průzkumů volebních preferencí vyrovnávají, a tak se Piráti a Starostové rozhodli osvěžit vlastní kampaň cucem na špejli.

Přečíst článek

Reklama

Související

Andrej Babiš a Alena Schillerová

Politický diář Jany Havligerové: Kam nemůže nebo nechce Babiš, tam nastrčí Schillerovou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme