Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Tři kontinenty a čtyři pohledy na plánování bohatství. Světové špičky na správu majetku vystoupí v Praze

Tři kontinenty a čtyři pohledy na plánování bohatství. Světové špičky na správu majetku vystoupí v Praze
Wealth Magazín / užito se svolením
 nst
nst

Tři kontinenty, čtyři politické systémy, čtyři měny a čtyři pohledy na správu bohatství. To svým účastníkům nabídne konference Private Family Wealth, která se koná 6. října 2022 v pražském hotelu Grandior Prague. Newstream je mediálním partnerem akce.

Reklama

Světoví lídři z oboru Wealth Management nabídnou českým a zahraničním movitým rodinám, investorům a správcům aktiv mezinárodní pohled na vývoj a diverzitu služeb právě v oboru správy majetku. V samostatných přednáškách i v následné diskuzi vystoupí řečníci reprezentující tři kontinenty, kteří představí, jak světovým trhem hýbou aktuální změny, ale i trendy.

Evropa, Amerika, Asie

Přístup ke službám Wealth Managementu se v různých zemích a politicko-ekonomických systémech významně liší – už jen z pohledu na daňové zátěže v jednotlivých jurisdikcích i na historii správy majetku v jednotlivých zemích, které mají na mezinárodní konferenci Private Family Wealth svého reprezentanta. 

Wealth Magazín / užito se svolením

Hlavním řečníkem panelu i celé konference je Pierre S. duPont, který je členem 5. generace jedné z nejvýznamnějších amerických rodin duPont. Pierre má bohaté zkušenosti v rodinných dědických a obchodních situacích a pomáhá dalším movitým jedincům a rodinám se správou a plánováním bohatství.

Asijský kontinent reprezentuje Wing-Hin Chung ze společnosti Invest Hong Kong, což je projekt hongkongské vlády. Cílem programu je řídit a spravovat zahraniční investice a posílit postavení Hongkongu jako hlavního asijského místa pro investice. Společnost spolupracuje s významnými podnikateli, investory i rodinnými podniky.

Evropský kontinent s ohledem na politickou historii zastupují hned dva řečníci. Západní Evropu z „neutrálního“ státu reprezentuje Pawel Sniegocki Fink, který má dlouholetou praxi ze švýcarské pobočky rodinné kanceláře Family Office Stonehage Fleming.

Středovýchodní Evropu a státy, ve kterých se novodobé bohatství začalo budovat před třemi dekádami let, zastoupí řečník z České republiky. Radek Šiller je partnerem a Wealth Managerem ve společnosti Multi Family Office.

Akce má tři samostatné tematické panely:

  • Mezinárodní pohled na vývoj Wealth Managementu jako konceptu s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka
  • Filantropie jako přirozená součást rodinné majetkové strategie
  • Vlastnické a manažerské nástupnictví z pohledu nastupující generace

Private Family Wealth navazuje na úspěšné tři ročníky konference Trust & Wealth Management o správě a plánování bohatství. Pořadatelem konference je Wealth Magazín

Vstupenky na akci můžete zakoupit na stránkách konference. Čtenáři Newstreamu, který je mediálním partnerem akce, mají 15% slevu ze vstupenky. Stačí zadat promo kód NS-PFW22.

Více o konferenci, programu a řečnících se dozvíte na webu akce

Načerpejte atmosféru předešlého ročníku ve fotogalerii:

Další zajímavé akce najdete v naší sekci Eventy. 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme