Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Tři kontinenty a čtyři pohledy na plánování bohatství. Světové špičky na správu majetku vystoupí v Praze

Tři kontinenty a čtyři pohledy na plánování bohatství. Světové špičky na správu majetku vystoupí v Praze
Wealth Magazín / užito se svolením
 nst
nst

Tři kontinenty, čtyři politické systémy, čtyři měny a čtyři pohledy na správu bohatství. To svým účastníkům nabídne konference Private Family Wealth, která se koná 6. října 2022 v pražském hotelu Grandior Prague. Newstream je mediálním partnerem akce.

Reklama

Světoví lídři z oboru Wealth Management nabídnou českým a zahraničním movitým rodinám, investorům a správcům aktiv mezinárodní pohled na vývoj a diverzitu služeb právě v oboru správy majetku. V samostatných přednáškách i v následné diskuzi vystoupí řečníci reprezentující tři kontinenty, kteří představí, jak světovým trhem hýbou aktuální změny, ale i trendy.

Evropa, Amerika, Asie

Přístup ke službám Wealth Managementu se v různých zemích a politicko-ekonomických systémech významně liší – už jen z pohledu na daňové zátěže v jednotlivých jurisdikcích i na historii správy majetku v jednotlivých zemích, které mají na mezinárodní konferenci Private Family Wealth svého reprezentanta. 

Wealth Magazín / užito se svolením

Hlavním řečníkem panelu i celé konference je Pierre S. duPont, který je členem 5. generace jedné z nejvýznamnějších amerických rodin duPont. Pierre má bohaté zkušenosti v rodinných dědických a obchodních situacích a pomáhá dalším movitým jedincům a rodinám se správou a plánováním bohatství.

Asijský kontinent reprezentuje Wing-Hin Chung ze společnosti Invest Hong Kong, což je projekt hongkongské vlády. Cílem programu je řídit a spravovat zahraniční investice a posílit postavení Hongkongu jako hlavního asijského místa pro investice. Společnost spolupracuje s významnými podnikateli, investory i rodinnými podniky.

Reklama

Evropský kontinent s ohledem na politickou historii zastupují hned dva řečníci. Západní Evropu z „neutrálního“ státu reprezentuje Pawel Sniegocki Fink, který má dlouholetou praxi ze švýcarské pobočky rodinné kanceláře Family Office Stonehage Fleming.

Středovýchodní Evropu a státy, ve kterých se novodobé bohatství začalo budovat před třemi dekádami let, zastoupí řečník z České republiky. Radek Šiller je partnerem a Wealth Managerem ve společnosti Multi Family Office.

Akce má tři samostatné tematické panely:

  • Mezinárodní pohled na vývoj Wealth Managementu jako konceptu s vysokou přidanou hodnotou pro zákazníka
  • Filantropie jako přirozená součást rodinné majetkové strategie
  • Vlastnické a manažerské nástupnictví z pohledu nastupující generace

Private Family Wealth navazuje na úspěšné tři ročníky konference Trust & Wealth Management o správě a plánování bohatství. Pořadatelem konference je Wealth Magazín

Vstupenky na akci můžete zakoupit na stránkách konference. Čtenáři Newstreamu, který je mediálním partnerem akce, mají 15% slevu ze vstupenky. Stačí zadat promo kód NS-PFW22.

Více o konferenci, programu a řečnících se dozvíte na webu akce

Načerpejte atmosféru předešlého ročníku ve fotogalerii:

Další zajímavé akce najdete v naší sekci Eventy. 

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme