Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Klany Baťů i Lichtenštejnů prozradí, jak zhodnocují majetek svých předků

Klany Baťů i Lichtenštejnů prozradí, jak zhodnocují majetek svých předků
Wealth Magazín / užito se svolením
 nst
nst

Wealth Magazín pořádá mezinárodní konferenci Private Family Wealth zaměřenou na správu a řízení rodiny a jejího bohatství. Hvězdou letošního, v pořadí již pátého ročníku je pravnuk Tomáše Bati, Thomas Archer Bata, který účastníky seznámí s osvědčenými strategiemi kolektivní správy bohatství Baťovského klanu. Konference se bude konat 5. října 2023 v Praze v hotelu Grandior Hotel Prague. Newstream je mediálním partnerem akce.

Reklama

Správa rodinného majetku není jen o investičních příležitostech a podnikání, významnou roli hrají také vztahy. Do správy rodinného majetku a řízení podniku bývá aktivně zapojeno více členů jedné rodiny. To může být skvělou příležitostí, ale v případě nezdaru se příležitost může lehce proměnit v hrozbu.

Jakou strategii zvolit, aby byl majetek ochráněn a zachován pro další generace, o to se podělí Thomas Archer Baťa a další významné osobnosti na v pořadí již pátém ročníku konference Private Family Wealth, kterou pořádá Wealth Magazín.

Je přirozené a pochopitelné, že každá generace má jiné představy a názor. Vliv má doba, ve které vyrůstá a žije, i nejnovější trendy. Zapojení členů rodiny do správy rodinného majetku a podniku tak může být výzvou i příležitostí pro efektivní správu a zachování podniku dalším generacím.

Jak na správu rodinného majetku kolektivně na rodinné bázi a jaké strategie zvolit? Přijďte se inspirovat ze zkušeností významných českých i zahraničních rodin, jejichž majetek je i v několikáté generaci, a osobně se s nimi pobavit o vašich výzvách.

Vystoupí pravnuk Tomáše Bati i správce majetku rodu Lichtenštejnů

Letošní ročník mezinárodní konference Private Family Wealth 2023 opět hostí osobnosti světového formátu. Hlavní řečníkem konference je Thomas Archer Bata, pravnuk Tomáše Bati. Jaké strategie kolektivní správy rodinného bohatství se „Baťům“ osvědčily a co naopak nefungovalo? 

Jaké strategie správy rodinného majetku se zapojením členů rodiny doporučují světoví experti? Adam Lessing, ředitel divize pro CEE a člen představenstva LGT Bank Austria, se podělí nejen o svou praxi s významnými movitým rodinami po celém světě, ale i o zkušenosti se správou rodinného majetku knížecího rodu Lichtenštejnů v rámci jejich Family Office, společnosti LGT. 

O své know-how a znalosti nejen z několikaleté praxe v OSN se přijde podělit Nicola Crosta, zakladatel a CEO filantropické společnosti Impact46. Jak světové organizace přistupují k filantropii a odlišuje se tento přístup od filantropických projektů významných rodin? Nejen na to vám odpoví jeden z předních světových odborníků na filantropii.

Wealth Magazín / užito se svolením

Bohatství a filantropie jdou ruku v ruce

Na konferenci Private Family Wealth 2023 vystoupí i řada významných českých osobností. Přijďte se potkat s Kateřinou Zapletalovou, spolumajitelkou sklárny Moser a významnou filantropkou, Silke Horákovou a Jaroslavem Horákem, majiteli rodinného podniku Albatros a zakladateli Nadace Albatros, nebo s antropoložkou umělé inteligence Sarou Polak a dalšími TOP osobnostmi, kteří se s vámi podělí o zkušenosti s rodinným podnikáním a podělí se o zkušenosti s řešením nejaktuálnějších trendů správy majetku a plánování bohatství.

Podívejte se, kdo na akci vystoupí

Kapacita sálu je omezená na 100 účastníků. Zajistěte si místo včas. Pro čtenáře serveru Newstream platí sleva 1500 korun z ceny vstupenky. Při registraci stačí zadat promo kód NEWS15.

Registraci na akci můžete provést zde. 

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme