Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jak ušetřit na skladování? Poptejte specialistu na bazarové regály z Plzně

Jak ušetřit na skladování?
Komerční sdělení / Newstream & Partners
Newstream & Partner

Regály jsou jedním z nejpoužívanějších kusů nábytku. A není se čemu divit. Své využití nachází nejen ve skladech a výrobních prostorách, ale i archivech, zdravotnických zařízeních, kancelářích či domácnostech. Uskladnit do nich můžete v podstatě vše.

Reklama

Vybavení (nejen) skladovacích zařízení začíná u správně zvolených regálů. Vybrat vhodné regály se může zdát jako pořádný oříšek. Při jejich výběru je třeba zohlednit rozměry, hmotnost, nosnost a samozřejmě také cenu. Právě cena nám velice často poukazuje na kvalitu regálů. Ale rozhodně neplatí tvrzení, že čím dražší regály, tím jsou lepší. I mezi cenově dostupnými regály můžete najít kvalitní kusy.

Developer CTP staví v areálu bývalé Vlněny 60 metrů vysokou budovu se systémem dronového doručování zásilek, 29. listopadu 2022, Brno. Výstavba vyjde na 600 milionů korun.

V areálu bývalé Vlněny v Brně vyroste budova netypického tvaru. Se soláry i helipadem na střeše

Netypicky tvarovanou budovu s 16 poschodími a vlastním systémem pro dronové doručování zásilek staví v areálu bývalé Vlněny v Brně developer CTP. Po její dostavbě bude usilovat o dvě špičkové certifikace, BREEM Outstanding a Well Platinum, které oceňují ekologičnost budov a vstřícnost k lidem, kteří v budovách pracují. Uvedli to zástupci developerské společnosti. Výstavba budovy má vyjít na 600 milionů korun.

Přečíst článek

Zaručeným způsobem, jak ušetřit při pořizování regálů nebo celých regálových systémů, je porozhlédnout se po použitých kusech. V případě, že jsou bazarové regály poptávány u důvěryhodné společnosti, jedná se ve většině případů o produkty skvělé kvality a s dlouhou životností. Od nových kusů je pak v podstatě nerozeznáte.

Ušetřete na regálech do skladu s Pematros.cz

Pokud aktuálně potřebujete vybavit vaši výrobnu, sklad či jiné prostory novými regály, ale nemáte peníze nazbyt, podívejte se do nabídky Pematros s.r.o. Společnost má v nabídce široké množství bazarových regálů ve skvělém stavu. Ale nejen to. Aktuálně si u nich můžete pořídit i nové paletové regály či různý dílenský nábytek.

Logistický Park Nošovice

Trh se sklady láme u nás rekordy. Proč tedy firmy i investoři míří ven?

Česká republika hrála v logistice Střední Evropy vždy docela významnou nebo alespoň zajímavou úlohu. Především to bylo díky centrální poloze a dobré dostupnosti. V poslední době to ale vypadá, že se „vítr obrací“ čím dál více na Polsko, které nabízí spoustu lákadel. Odchází tam nejen firmy, ale i investoři a industriální developeři. Ti, co chtějí zůstat u nás, musí plánovat dlouho dopředu nebo se spokojit s omezenými prostorami. Co dělá Polsko lépe než my?

Přečíst článek

U bazarových regálů od Pematrosu si můžete být jisti opravdu prvotřídní kvalitou, funkčností i skvělým vzhledem. Veškeré zboží je při výkupu důkladně kontrolováno – regály musí být maximálně funkční a nesmí na nich být viditelné známky fyzického poškození. Navíc na všechny použité regály poskytuje společnost minimálně šesti měsíční záruku. Společnost Pematros vám zajistí také dopravu regálů až k vám do skladu, a to po celé České i Slovenské republice, a popřípadě i odbornou montáž.

Výběr vždy konzultujte s odborníky

Výběr regálových systémů je vždy vhodné konzultovat s odborníky. Firma Pematros, která se kompletní dodávkou regálových technologií a dílenského vybavení zabývá už téměř deset let, vám s výběrem ochotně pomůže. Společnost poskytuje odborné poradenství v této oblasti. Navíc zajišťuje komplexní služby od návrhu přes dopravu až po odbornou montáž regálů i celých systémů.

CEO Accolade Milan Kratina

Kratina z Accolade: Nájmy ještě porostou. O kolik, to se uvidí na začátku roku

Výnosnost fondu dokážeme udržet díky sjednaným inflačním doložkám. Důležitá je také lokace našich průmyslových či distribučních center, do kterých investujeme. Vždy si vybíráme ta nejlepší místa, říká miliardář Milan Kratina, šéf největšího českého realitního fondu Accolade.

Přečíst článek

Pematros dále nabízí také výkup použitých regálů. Pokud tedy plánujete obnovu vašich současných skladovacích prostor nebo jen potřebujete uvolnit místo, obraťte se na ně. Společnost Pematros dokáže zařídit všechny činnosti spojené s prodejem regálů a ušetřit vám tak opravdu hodně času i energie. Po stanovení ceny zajistí zaměstnanci společnosti demontáž regálů i jejich odvoz.

Mezi doplňkové služby společnosti patří garance zpětného odkupu regálů. To se hodí především v případě, že budete regály využívat jen omezenou dobu. A je v podstatě jedno, jestli jde jen o rok, nebo osm let.

Komerční sdělení

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme