Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Konference Startup Disrupt ukáže budoucnost peněz

Startup Disrupt
Startup Disrupt
 nst
nst

Fintechovým řešením a budoucnosti kryptoměn se bude věnovat off-line konference v pražském paláci ARA.

Reklama

Zajímá vás, kam se budou ubírat kryptoměny? Jaká je budoucnost peněz? A jak mohou třeba i vaši firmu proměnit cloudové služby 21. století? Tak právě pro vás je určena aktuální konference Startup Disrupt!, která se uskuteční již dnes od 17.30 v pražském paláci ARA a jenž se bude věnovat právě fintechovým řešením.

Konference nabídne dvě panelové diskuse. První se bude věnovat právě tomu, jak moderní technologie promění svět financí. Keynote speach se zhostí Michal Trousil, programový ředitel společnosti Geetoo nabízející komplexní cloudové služby. Do diskuse věnované fintechu sa zapojí mimo jiných například Pavel Horák z idGuard, zakladatelka Digitoo Karin Fuentesová či ekonom platební instituce Roger Dominik Stroukal. Ten se posléze promění v moderátora druhé panelové diskuse, jež bude věnovaná digitálním měnám a jejich potenciálu pro komerční subjekty.

Jednu z keynote řečí uvede investor a inovátor Martin Stránský. Ten již v roce 2014 založil společnosti world BTC business. Jeho krédem je, že virtuální měny jsou a budou a nejzajímavější na jich je s nimi spojené - začíná od nuly a končí v nekonečnu. Proto se rozhodl vytvořit rozsáhlou nabídku služeb a co nejširší obchodní síť.

Mediálním partnerem akce je zpravodajský server newstream.cz.

Lubor Žalman

Peníze jsou jen žetony, říká bývalý bankéř Lubor Žalman

Větší banky mají větší možnosti, a proto toho mohou pro své klienty více udělat. Ne vždy to tak platí, říká spolumajitel Encor Wealth Management Lubor Žalman. Někdejší bankéř za svůj život několikrát počítal, jakou minimální velikost má mít banka, aby byla alespoň na nule. Teď se zamýšlí nad tím, zda pandemie změní chování investorů.

Přečíst článek

Jakub Havrlant

Havrlant spouští nový, miliardový fond. Podpoří digitalizační projekty

Skupina Rockaway Jakuba Havrlanta spustila nový venture kapitálový fond Rockaway Ventures Fund s cílovou velikostí 100 milionů eur, tedy přes 2,5 miliardy korun. V hledáčku má start-upy především ve střední a východní Evropě, které digitalizují tradiční průmysl.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Pád bitcoinu. Kryptoměna se tento týden dostala opět pod hranici 19 tisíc dolarů

Bitcoin opět pod 19 tisíci dolary. Inflace a zvyšování sazeb dál drtí „nezávislou“ měnu

Přečíst článek
Kybernetický zločin - ilustrační foto

Praní špinavých peněz i financování terorismu. Zločinci rekordně zneužívají kryptoměny

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme