Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

PROHLÉDNĚTE SI: Bérová, Tykač, Jirásková, Havrlant. Přehled nejvlivnějších žen ve finančním světě doplnilo 24 nových jmen

Přehled nejvlivnějších žen ve finančním světě doplnilo 24 nových jmen
Poskytnuto Cover Story
 nst
nst

Přinášíme exkluzivně pohled na třetí ročník Síně slávy projektu #FinŽeny. Do unikátního přehledu dlouhodobě nejvlivnějších českých bankéřek, ekonomek, manažerek, finančních ředitelek a dalších dlouhodobě vlivných žen sektoru financí letos přibylo 24 nových jmen.

Reklama

Projekt #FinŽeny zveřejnil skupinu 24 letošních laureátek Síně slávy, kam zařazuje dlouhodobě nejviditelnější a nejvlivnější ženy finančního světa. Jsou mezi nimi například úspěšné investorky Dana Bérová, Kateřina Havrlant z Rockaway Ventures a Emília Mamajová z Espira Investments nebo generální ředitelky Eva Collardová z banky Creditas a Ivana Picková z Max banky. V letošní skupině jsou také členky představenstev Ganna Pidgorna z pojišťovny Uniqa, Barbora Vachová z Hypoteční banky či Ivana Jurčíková z VIG Re a expertky na udržitelnost Alice Machová z EY, Petra Ondrušová z České spořitelny a Karin Straková z Generali International. V přehledu projektu #FinŽeny letos nechybí ani dvě z nejvlivnějších žen v Česku podle magazínu Forbes, finanční ředitelka PPF Kateřina Jirásková a zakladatelka TKC Group & Women for Women Ivana Tykač.

Přehled nejvlivnějších žen ve finančním světě doplnilo 24 nových jmen Poskytnuto Cover Story

Misí přehledu je ocenění žen, které zanechávají v českém finančním segmentu výraznou stopu. „Naším cílem je, aby přehled sloužil jako inspirace a připomínka úspěchů výjimečných dam českého finančního segmentu,“ připomněl důvody vzniku Síně slávy Jaroslav Kramer z agentury Cover Story, která projekt #FinŽeny organizuje, s tím, že přehled nemá za cíl být vyčerpávajícím uzavřeným výčtem a neslouží ani jako žebříček. Již předloni projekt uvedl do Síně slávy 53 dam a vloni pak 27 žen. Celkem tak je s nově zařazenou skupinou v Síni slávy 104 výjimečných expertek.

Přehled nejvlivnějších žen ve finančním světě doplnilo 24 nových jmen Poskytnuto Cover Story

V průběhu celého roku sbíral tým #FinŽen doporučení na dámy, které dlouhodobě úspěšně působí v českém finančním světě a patří tak mezi nejviditelnější a nejvlivnější osobnosti tohoto segmentu. A to například od nejvyšších představitelů českých finančních institucí, zástupců novinářské, akademické a odborné obce. „Nominace jsme následně konzultovali v rámci naší strategické skupiny složené z předchozích laureátek a facilitátorek rozvojového programu Fóra #FinŽen,“ dodává za organizátory Kristýna Rabiňáková z Cover Story.  

Unikátní projekt #FinŽeny spojuje inspirativní ženy z finančního světa napříč profesemi, přináší do veřejného prostoru debatu o klíčových tématech celého segmentu a inspiruje příběhy žen, na jejichž expertize finančnictví stojí. Kromě Síně slávy každoročně představuje také přehled 131 inspirativních žen ve světě financí, pro které je určen roční rozvojový program Fóra #FinŽen. „Od letošního roku také projekt intenzivněji pracuje s podkomunitami, například skupinou finančních ředitelek, investorek nebo manažerek diverzity,“ přibližuje Jaroslav Kramer.

Reklama

Prohlédněte si galerii žen oceněných v prvním ročníku: 

Projekt, který je určen všem ženám působících ve finančním segmentu bez ohledu na to, zda jsou na vysokých manažerských či juniorních postech, zastřešuje obsahová agentura Cover Story ve spolupráci s největšími finančními institucemi na českém trhu. Generálním partnerem projektu je Generali Česká pojišťovna. Byznysový server newstream.cz je mediálním partnerem projektu.

Ženy v byznyse

Pešková, Ferancová, Nerudová, Horská. Podívejte se, kdo jsou nejvlivnější ženy ve finančním světě

Přinášíme exkluzivně unikátní přehled 53 bankéřek, ekonomek, manažerek a dalších dlouhodobě vlivných žen sektoru financí v Česku. Podívejte se na ně v galerii #Finženy.

Přečíst článek

Kohlmayer, Zahálková, Brixi, Kubelková. Kdo jsou nejvlivnější ženy ve finančním světě

Přinášíme exkluzivně druhý ročník Síně slávy projektu #FinŽeny. Do unikátního přehledu dlouhodobě nejvlivnějších českých bankéřek, ekonomek, manažerek, finančních ředitelek a dalších dlouhodobě vlivných žen sektoru financí letos přibylo 27 nových jmen. Podívejte se na ně v galerii #FinŽeny.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Kohlmayer, Zahálková, Brixi, Kubelková. Kdo jsou nejvlivnější ženy ve finančním světě

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Reklama
Doporučujeme