Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Sustainable Future 2022. Špičky byznysu diskutovaly o udržitelnosti na Pražském hradě. Podívejte se

Volím zelenou, ilustrační foto
iStock
 nst
nst

Praha hostila jednu z největších akcí o udržitelnosti ve střední Evropě. Podívejte se na záznam vystoupení více než šedesátky řečníků na mezinárodní konferenci Sustainable Future 2022. Celodenní akce proběhla v prostorách Martinického paláce na Pražském hradě. Pořádal ji Startup Disrupt. Newstream byl mediálním partnerem akce.

Reklama

„Udržitelnost v kontextu světových událostí dostává nový rozměr – udržitelnost jako způsob, jak přežít v krizi,” uvádí Patrik Juránek, hlavní organizátor akce a zakladatel Startup Disrupt. „Dosud někteří považovali udržitelnost za výmysl Bruselu, ne všichni s ní souhlasili, nyní se z ní ale stává skutečně důležitá součást života lidí i firem, prostředek k přežití,” dodal. 

Sledujte vystoupení řečníků na jedné z největších mezinárodních konferencí k udržitelnosti: 

Sledujte živě vystoupení řečníků na jedné z největších akcí k udržitelnosti v Evropě

Rečníci se tak zaměřili na témata udržitelného podnikání i života, probrali pojmy jako cirkulární ekonomika, greenwashing, plýtvání potravinami či slow móda. Zástupci veřejné sféry hosty seznámili s jejich pohledem na koncept chytrých měst, promluvili o plánu rozvoje potřebné infrastruktury a emobilitě. Nechybělo ani téma závislosti Česka na fosilních palivech a potřeby přejít na obnovitelné zdroje energie. 

Program a seznam řečníků naleznete na webu akce Partnery akce byli UPS, ČSOB, SEDLAKOVA LEGAL, Mastercard, Komerční banka, IKEA Česká republika, Everconn, Mary Kay, LXVI, Penny Market, SKANSKA, Danone, Cardbox Packaging, Bageterie Boulevard, Greiner Packaging a další. Newstream byl mediálním partnerem akce.

Celodenní konference se konala v prostorách renesančního Martinického paláce na Pražském hradě. Pořádala ji platforma Startup Disrupt.

Audience byla složena z účastníků z řad vrcholových pozic společností, různých asociací, startupů, majitelů malých, středních firem i neziskových organizací.

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme