Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

OBRAZEM: Luxusní dům na prodej. Do aukce jde historická vila Muhammada Aliho

Do aukce jde vila Muhammada Aliho
ČTK
Jiří Frydlewicz
fry

Luxusní dům ve čtvrti Hancock Park v Los Angeles, který vlastnil legendární boxer Muhammad Ali, míří do aukce. Případným budoucím majitelům nabídne sedm ložnic, osm koupelen a luxusní vybavení. Cena nemovitosti byla dříve vyčíslena na 13,5 milionu dolarů, tedy téměř 317 milionů korun. V současné aukci je cena nižší. Začíná se na osmi milionech dolarů a zájemci mohou přihazovat až do 15. května.

Reklama

Muhammad Ali nemovitost vlastnil mezi lety 1979 a 1984. Dům pochází z roku 1916 a je dílem architekta Johna C. Austina, který má na svědomí další významné budovy v rámci Los Angeles, včetně tamní radnice. Celková plocha domu je úctyhodných 975 metrů čtverečních

FOTOGALERIE: Prohlédněte si Aliho dům, který je nyní k mání v aukci

Ali ve vile hostil v průběhu let mnoho významných osobností, včetně Sylvestera Stalloneho, Clinta Eastwooda či bývalého amerického prezidenta Baracka Obamy. Ve spodním patře se nachází vstupní hala, místnost se skleněnou střechou, salón, zdobená formální jídelna, obývací pokoj s velkými arkýřovými okny a bar.

V patře se nachází kancelář a několik ložnic, včetně masivního apartmá s vlastním krbem. To má navíc i vlastní balkon s výhledem na dvě zahrady, které se u domu nacházejí. V nich najdeme i bazén.

Dům ve francouzském městě Saint-Amand-Montrond

Chcete dvoupodlažní dům ve Francii za jedno euro? Stačí splnit dvě podmínky

Měli jste někdy chuť se sbalit a koupit dům ve středu Francie? Nyní máte jedinečnou možnost. Historické městečko Saint-Amand-Montrond nabízí ke koupi rodinný dům o velikosti zhruba 77 metrů čtverečních pouze za jedno euro. Zájemci o nemovitost se o ni mohou přihlásit do 15. června letošního roku. Celá věc má jen dva háčky.

Přečíst článek

Byt na investici. Nejvíc se vyplácí koupě těch nejmenších v centru Prahy

Jaké byty a kde se nejlépe pronajímají? A o kolik v průměru zdražilo nájemné? Odpovědi přináší čerstvá data realitního portálu Sreality.cz.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Casino dell’Aurora

Nejdražší dům světa majitele nenašel. Do aukce půjde znovu a s pořádnou slevou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme