Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Do Česka vstupuje nová streamovací služba

Logo SkyShowtime
SkyShowtime
Stanislav Šulc

Ani Disney +, ani HBO Max. Českým divákům se ještě před těmito prémiovými streamovacími službami představí SkyShowtime, která nabídne tisíce hodin zábavy od celé řady studií.

Reklama

Čeští diváci se mohou těšit na tisíce hodin nových filmů a seriálů. Po Netflixu, Apple TV+, Amazonu Prime či HBO Go se již brzy dočkají nové streamingové služby. Navzdory očekávání, že půjde o Disney+ nebo HBO Max, to nakonec nejspíš bude úplně jiná služba.

Dvojice mediálních gigantů Comcast Corporation a ViacomCBS spojily síly a na vybraných trzích uvedou společnou videotéku nazvanou SkyShowtime. Spuštění nové SVOD služby je plánováno v průběhu roku 2022 v závislosti na schválení regulačními úřady. Služba bude postupně dostupná uživatelům v mnoha evropských zemích včetně České republiky.

SkyShowtime představí filmy a seriály od značek patřících pod křídla NBCUniversal, Sky a ViacomCBS, mezi které se řadí i tituly od značek SHOWTIME, Nickelodeon, Paramount Pictures a originální tvorbu letos spuštěných streamovacích služeb Paramount+ či Peacock. K nejznámějším filmovým řadám, které by tak diváci měli dostat patří například Mission: Impossible (Paramount) nebo Rychle a zběsile (Universal).

Trailer Rychle a zběsile 9

Zábava pro každého

„SkyShowtime nabídne více než 10 tisíc hodin toho nejoblíbenějšího obsahu od nejlepších tvůrců z celého světa. Nová služba přinese každý měsíc zbrusu nové pořady, premiérové filmy či televizní seriály, které doplní kvalitní knihovna časem prověřených šlágrů televizní i filmové tvorby. Nebude chybět ani obsah pro děti a rodiny,“ uvádí mluvčí projektu Hana Růžičková.

Široká nabídka služby osloví všechny typy diváků díky obsahu napříč nejrůznějšími žánry od dramat, dětských a rodinných titulů, slavných franšíz a premiérových filmů po lokální tvorbu, dokumenty.

South Park

Tvůrci South Parku dostali 900 milionů dolarů. Za nové díly a filmy

Viacom zaplatil avantgardním filmařům jednu z největších částek v dějinách televizní zábavy. Cílem je podpořit videotéku Paramount+.

Přečíst článek

„Spuštění služby SkyShowtime nám přináší unikátní možnost využít naše globální zdroje obsahu k vytvoření skutečně silné a přitažlivé streamingové nabídky, to vše v poměrně krátkém časovém horizontu a ve velkém rozsahu, navíc se strategicky rozloženými investicemi,“ říká Raffaele Annecchino, generální ředitel společnosti ViacomCBS Networks International. „V kombinaci s naším nedávno oznámeným partnerstvím služby Paramount+ s platformou Sky ve Spojeném království, Itálii a Německu představuje SkyShowtime unikátní příležitost urychlit náš růst na mediálním trhu a možnost přispět k budování naší vedoucí pozice mezi SVOD službami v Evropě,“ dodal.

„Naše nová streamovací služba SkyShowtime nabídne kombinaci toho nejlepšího ze Spojených států a Evropy, ikonické značky a světově proslulou zábavnou tvorbu milionům zákazníků na více než dvaceti nových trzích po celé Evropě,“ říká Dana Strong, manažerka a generální ředitelka britského mediálního a telekomunikačního konglomerátu Sky.

„S příchodem Peacock na platformu Sky poskytuje toto nové partnerství inovativní přístup k rychlému růstu v mezinárodním měřítku a možnosti monetizace obsahu napříč Evropou. S využitím síly skvělého obsahu od NBCUniversal, Sky a ViacomCBS nabídne SkyShowtime skutečně přesvědčivou sestavu obsahu pro celou rodinu a posílí vnímání značky ve všech zmíněných evropských regionech,“ dodala.

Netflix

Stanislav Šulc: Kauza Netflix aneb Když zisky nejsou nic

Výsledky Netflixu naznačují, že jednu z nejatraktivnějších firem uplynulé dekády čekají trable.

Přečíst článek

Netflix, ilustrační foto

Netflix bude streamovat i videohry. Už hledá vývojáře

Americký Netflix chce rozkročit do nové sféry. Vedle filmů, seriálů a dokumentů chce na své streamovací platformě nabízet i videohry. Už od příštího roku.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Against the Ice (2022)

Netflix zveřejnil nabídku na rok 2022 včetně pražského Gray Mana. A také zdražuje

Přečíst článek
Netflix, ilustrační foto

Netflix, Disney a další služby utratí stamiliardy dolarů za filmy a seriály. Vydělávají na tom i Češi

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme