Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Beyoncé dostala za vystoupení v Dubaji miliony dolarů. Podle části fanoušků se zaprodala

Beyoncé vystoupením v Dubaji naštvala část fanoušků.
ČTK
Ondřej Bílek
obi

Pět let fanoušci královny popu Beyoncé čekali na její další koncert. Jenže teď se na ní valí kritika – vystoupení na soukromé show v Dubaji u příležitosti otevření luxusního hotelu Atlantis The Royal si podle mnohých mohla odpustit.

Reklama

Nejde ani tak o to, že za opulentní víkendovou akci, na kterou byla pozvána řada celebrit, influencerů a dalších významných společenských osobností, inkasovala údajně 24 milionů dolarů (přes půl miliardy korun), ale spíš o věrohodnost jejích postojů.

Renaissance, poslední album Beyoncé, je oslavou černošské queer kultury a vzdává hold taneční hudbě, která vzešla z gay komunity v Harlemu v New Yorku, a fanoušci teď americké zpěvačce vyčítají, že se vysokou sumou peněz nechala strhnout k propagaci Dubaje, přestože se prezentovala jako „spojenec” LGBT komunity. Přitom ve Spojených arabských emirátech je homosexualita přísně potírána.

Dubaj zažívá zlaté realitní časy. Trh loni ovládli Rusové

Dubaj zažívá zlaté realitní časy. Trh loni ovládli Rusové

Dubaj loni překonala letitý rekord v počtu realitních transakcí. Hlavním motorem tamního lukrativního trhu se stali Rusové, kteří prchají ze země okupující Ukrajinu, ať už z politických důvodů, nebo před sankcemi západního světa. A výhled pro letošní rok zůstává rovněž slibný, napsala agentura Bloomberg.

Přečíst článek

Hudební novinářka na volné noze Abigail Firthová řekla britské BBC, Beyoncé dluží LGBT komunitě vysvětlení. „Zdá se mi to od ní jako opravdu chybné rozhodnutí,“ uvedla Firthová. „Stejně je zřejmě multimilionářka, tohle opravdu nemusela dělat, ty peníze nepotřebovala.“

CD a popisovač

Cédéčka slaví čtyřicátiny. A možná je čeká návrat na výsluní

V srpnu 1982 bylo vyrobeno první hudební CD na světě. Za revolučním nosičem digitálních dat stály společnosti Philips a Sony. A nastala revoluce v hudebním, filmovém a posléze i počítačovém světě. Na vrcholu jejich popularity se jen v USA prodala za jediný rok miliarda CD. Loni to bylo jen necelých 47 milionů, tedy sotva pět procent onoho rekordu. Přesto jde o známku možného návratu na výsluní „cédéček“, který navíc mohou podpořit největší umělci světa jako třeba Beyoncé.

Přečíst článek

Dubaj si pečlivě buduje image luxusní turistické a obchodní destinace, otevření hotelu Atlantis the Royal, kde nocleh stojí v průměru tisíc dolarů (špičkové apartmá, které měla údajně k dispozici Beyoncé, sto tisíc dolarů), to jen podtrhuje.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Za vily v Dubaji platí kupci absurdní ceny. Je to otázka času, kdy se trh zhroutí

Přečíst článek
Ras Al Khaimah

Dubaji roste konkurence. V nejsevernějším emirátu se rodí Las Vegas Perského zálivu

Přečíst článek
V Dubaji se na trhu ocitl nejdražší dům v historii, zámek ve Style Versailles je na prodej za 204 milionů dolarů.

FOTOGALERIE: Nejdražší dům v Dubaji. Magnát jej prodává za miliardy, zdobí jej statisíce plátků zlata

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme