Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

SmartEmailing kupuje největší český e-commerce veletrh

Největší český e-commerce & on-line business veletrh mění majitele
Profimedia
 nst
nst

Největší český e-commerce & on-line business veletrh Czech On-line Expo mění majitele. Po pěti letech organizace jej od Jana Kalianka koupil SmartEmailing, česká platforma pro automatizovanou e-mailovou a SMS komunikaci.

Reklama

Czech On-line Expo je český vzdělávací veletrh, který na výstavišti v Letňanech každoročně propojuje majitele, provozovatele a správce e-shopů, konzultanty, vývojáře, programátory, UX designéry, datové analytiky a další odborníky v oblasti on-line marketingu a e-commerce.

První Czech On-line Expo proběhlo v roce 2019 a každým rokem rostlo na návštěvnosti, počtu vystavovatelů, obratu i zisku. Jan Kalianko si svého nástupce důsledně vybíral. „Vytipoval jsem 3 možné firmy, které jsou dostatečně velké, schopné, znalé oboru, mají kapitál a hlavně by jim Expo mohlo dávat smysl. Po několika měsících jsem se dohodl se SmartEmailingem. Věřím, že je Expo v dobrých rukách a zůstane i nadále tím největším a nejlepším, co na českém eventovém trhu pro e-commerce a on-line existuje,“ zmínil na svém LinkedIn profilu. Pomyslnou štafetu od Jana Kalianka přebírá právě SmartEmailing, který se chystá na meziroční růst navázat.

Amazon, ilustrační foto

To bude ještě masakr. Sociální nákupy z Číny válcují západní internetové obchody

Temu, Shein, Aliexpress a spol. Levné čínské e-shopy vtrhly na západní trhy. Akcie Pinduoduo vzrostly letos o dvě třetiny.

Přečíst článek

Novinky pro přednášející, vystavovatele i hosty

Misí SmartEmailingu je posunout známý e-commerce veletrh na další úroveň. Nový organizační tým si tak připravil některé novinky. Pro garanty a realizační tým je novinkou budování komunity a s ním související Meet Upy, kde mají možnost se na organizaci události spolupodílet a sdílet své nápady. Pro účastníky je to třeba VIP zóna, aplikace Eventee k poskládání vlastního programu nebo bohatý food court. Samozřejmostí je navýšení počtu přednášek i vystavovatelů.

„Vším, co děláme, pomáháme firmám komunikovat se zákazníky a potenciálními zákazníky efektivně, férově a budovali udržitelné vztahy,“ vysvětluje důvod koupě Kateřina Fišerová, majitelka SmartEmailingu. 

Na Přerovsku vyrostlo nové distribuční centrum Amazonu. Na střeše má obří solární elektrárnu a zaměstnancům pomáhají roboti

Moravský Kojetín se proměnil v jedno z center evropských online nákupů. V areálu bývalého cukrovaru vzniklo robotické distribuční centrum Amazonu. Pro nadnárodního e-commerce giganta ho vybudovala investiční skupina Accolade ve spolupráci s developerskou společností Panattoni. Hala o celkové ploše přesahující 180 tisíc metrů čtverečních pojme desítky milionů kusů zboží a v každém ze tří pater pomáhá zaměstnancům na 1 100 robotů. Kromě vysoké technologické vyspělosti se tu ovšem velkým tématem stala i udržitelnost. 

Přečíst článek

Expo si zachová svou nezávislost

SmartEmailing ujišťuje, že si veletrh i nadále zachová svou objektivnost a nezávislost. „COE i nadále zůstane nezávislým eventem pro všechny. To se týká samozřejmě i naší konkurence, která má na Expo dveře vždy otevřené. Cílem Expa je odbornou veřejnost opravdu kvalitně vzdělávat s těmi nejlepšími z oborů, vytvořit okolo e-commerce komunitu jak pro majitele e-shopů, tak i pro agentury a freelancery. A kdokoliv má stejnou vizi a jde do toho někdo s námi, je vřele vítán,“ vysvětluje Ondřej Ratajský.

První Czech On-line Expo pod záštitou SmartEmailingu se uskuteční již 27.–⁠28. února 2024 na výstavišti PVA EXPO Praha.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Dáma vytvořená umělou inteligencí na procházce tokijskou ulicí.

Hraný film z počítače bez živých herců? Zdá se, že už brzy bude možný

Přečíst článek
Apple iPad první generace podepsaný Stevem Jobsem míří do aukce

Jak Steve Jobs obdaroval zubaře. Unikátní a podepsaný iPad první generace míří do aukce

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme