Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Náš výkon nebyl dobrý, prohlásila šéfka Vodafonu. Propustí desetinu lidí

Náš výkon nebyl dobrý, prohlásila šéfka Vodafonu. Propustí desetinu lidí
Dušan Kütner / Newstream

Britská telekomunikační společnost Vodafone v následujících třech letech zrušit  11 tisíc pracovních míst. Firma, která působí i v České republice, to oznámila v tiskové zprávě. Vodafone po celém světě zaměstnává kolem 100 tisíc lidí. Plánované snižování počtu zaměstnanců je nejrozsáhlejší v historii podniku, uvedla agentura Reuters.

Reklama

„Dnes oznamuji své plány pro Vodafone. Náš výkon nebyl dostatečně dobrý. Abychom mohli trvale plnit své cíle, musí se Vodafone změnit," uvedla generální ředitelka skupiny Margherita Della Valleová na webu společnosti

„Moje priority jsou zákazníci, jednoduchost a růst. Zjednodušíme naši organizaci a odstraníme složitost, abychom znovu získali naši konkurenceschopnost. Přerozdělíme zdroje, abychom mohli poskytovat kvalitní služby, které naši zákazníci očekávají, a nastartujeme další růst naší jedinečné pozice," dodala.

Vodafone od února zdraží mobilní paušální tarif o devět procent

Máte mobilní paušál od Vodafonu? Od února si připlatíte devět procent

Operátor Vodafone od konce února zvýší ceny paušálních mobilních tarifů pro domácnosti i firmy o devět procent. Důvodem jsou rostoucí ceny energií a dalších výdajů, například na údržbu sítě. Ceník se nezmění u předplacených karet, stávajících tarifů pevného internetu ani u služby Vodafone TV, uvedla firma.

Přečíst článek

Vodafone už v letošním roce ohlásil plány na zrušení asi jednoho tisíce pracovních míst v Itálii. Podle zpráv médií by firma chtěla zrušit také asi 1300 pracovních míst v Německu.

Součástí skupiny Vodafone je od roku 2005 rovněž společnost Vodafone Czech Republic. Ta má podle svých internetových stránek v Česku přes 4,5 milionu zákazníků.

TOP Odpovědná velká firma –  Trendsetter, přebírá Constantinescu Dragos, CEO Plzeňský Prazdroj

Prazdroj, Ikea, Vodafone, banky. Podívejte se, kdo posbíral ceny za odpovědné podnikání

Byznys pro společnost, největší platforma pro odpovědné a udržitelné podnikání v Česku, ocenila na slavnostním galavečeru v Cubex Centru Praha TOP Odpovědné firmy roku 2022.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme