Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

AKTUALIZOVÁNO: Kriminalisté zasahují v sídle Krajské zdravotní v Ústí nad Labem i v jihlavské nemocnici

Kriminalisté zasahují v sídle Krajské zdravotní v Ústí nad Labem
Profimedia
 ČTK

Národní centrála proti organizovanému zločinu (NCOZ) zasahuje v sídle Krajské zdravotní v Ústí nad Labem kvůli podezření z manipulace se zakázkami. Potvrdila to řekla mluvčí společnosti Petra Roubíčková. Další zásah vykonává NCOZ v Nemocnici Jihlava, kterou zřizuje Kraj Vysočina, řekl mluvčí centrály Jaroslav Ibehej.

Reklama

Krajská zdravotní sdružuje sedm nemocnic v Ústeckém kraji, vlastníkem je krajská samospráva. „V budově ředitelství zasahuje policie. Poskytujeme součinnost. Další informace nemohu sdělit,” uvedla Roubíčková. „Mohu pouze uvést, že náš útvar (NCOZ) dnešního dne provádí úkony trestního řízení. Více informací zatím poskytovat nebudeme,” řekl mluvčí útvaru Jaroslav Ibehej.

Budova ředitelství stojí naproti areálu Masarykovy nemocnice, kde byla na dnešek naplánovaná tisková konference k představení projektu ambulantní sítě primární péče. Roubíčková řekla, že akce bude zřejmě zrušena.

Společnost zaměstnává 8500 lidí. Patří mezi největší poskytovatele zdravotní péče v České republice. Ředitelem KZ je Petr Malý, předsedou představenstva Ondřej Štěrba.

K zásahu v Nemocnici Jihlava Ibehej řekl, že další informace poskytovat nebude.

Na olomouckém krajském úřadě a v Přerově zasahují policisté z centrály proti organizovanému zločinu

Na olomouckém krajském úřadě a v Přerově zasahují policisté z centrály proti organizovanému zločinu

Na olomouckém krajském úřadu, ale také na přerovské radnici zasahují od rána policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ). Podle hejtmana Josefa Suchánka (Piráti a STAN) se pozornost policistů soustředí na veřejné zakázky, zřejmě jde o investice v dopravních stavbách. Podle informací ČTK policisté v Přerově prohledávají kancelář radního Michala Záchy (ODS), který je zároveň hejtmanův náměstek pro dopravu.

Přečíst článek

AKTUALIZOVÁNO: Zátah v ministerstvu průmyslu. Policie se zajímala o dotace z dob ministrů za ČSSD a ANO

AKTUALIZOVÁNO: Zátah v ministerstvu průmyslu. Policie se zajímala o dotace z dob ministrů za ČSSD a ANO

Policie zasahovala na ministerstvu průmyslu a obchodu (MPO) v trestním řízení, které se týká dotací, a zadržela několik lidí. Kriminalisté zatím nikoho neobvinili, řekl Aleš Cimbala, mluvčí Městského státního zastupitelství v Praze, které případ dozoruje. Kriminalisté podle informací ČTK byli v hlavní budově MPO, nikoli v Agentuře pro podnikání a inovace, jak informovaly některé servery.

Přečíst článek

Zátah v generálním štábu. Policii zajímají armádní zakázky. Na ilustračním snímku slavnostní nástup v kasárnách ve vyškovských Dědicích

AKTUALIZOVÁNO: Zátah v generálním štábu. Policie zadržela deset lidí, chapadla vedou i k Dozimetru

Policisté z Národní centrály proti organizovanému zločinu (NCOZ) od rána zasahovali na generálním štábu české armády a dalších místech. Akce pod dozorem pražského Vrchního státního zastupitelství se týká veřejných zakázek na servis mikrovlnné sítě.

Přečíst článek

Kauza exšéfa IKEM Stiborka pokračuje. V prestižní nemocnici zasahuje policie

AKTUALIZOVÁNO: Kauza exšéfa IKEM Stiborka pokračuje. V prestižní nemocnici zasahovala policie

Kauza nyní již bývalého šéfa prestižního pražského Institutu klinické a experimentální medicíny (IKEM) Michala Stiborka pokračuje. V nemocnici dnes zasahuje policie, důvodem je podezření z vydírání, korupce či ovlivňování zakázek. Zatím nikoho nezadržela ani neobvinila, uvedla poté policie.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme