Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Fortunu povede Victor Corcoran, přichází z irské sázkovky Paddy Power

Nový šéf Fortuny Victor Corcoran
Fortuna Entertainment Group, se svolením
 nst
nst

Skupinu Fortuna Entertainment Group ve střední a východní Evropě od poloviny září nově povede Victor Corcoran. Rodilý Ir naposledy působil jako CEO společnosti Paddy Power Online, která patří pod jednoho z největších globálních hráčů na sázkovém trhu Flutter Entertainment Group, uvedl mluvčí Fortuny Petr Šrain.

Reklama

David Vaněk, který byl dočasně pověřen vedením FEG od 1. března, bude po předání agendy pokračovat na pozici generálního ředitele v Česku a nadále bude i předsedou představenstva.

Victor Corcoran má rozsáhlé mezinárodní zkušenosti z herního businessu i dalších odvětví orientovaných na zákazníky, uvedl Šrain. Kromě jiného strávil více než devet let ve vedení telekomunikační společnosti Digicel a podílel se na řízení dalších úspěšných projektů.

David Vaněk, CEO české Fortuny se posouvá na globální úroveň

Šéf české Fortuny David Vaněk povýší, sázkovku povede na globální úrovni

David Vaněk, současný generální ředitel české Fortuny a člen vrcholového vedení Fortuna Entertainment Group (FEG), je od 1. března pověřený řízením celé mezinárodní skupiny.

Přečíst článek

„Je mi ctí, že jsem dostal příležitost vést FEG a velmi se těším, až se setkám s týmem a dozvím se více detailů. Těší mě, že mám možnost stavět na silných základech, které David vytvořil a věřím, že tento potenciál dokážeme společně využít a dál rozvíjet,“ komentoval Victor Corcoran své jmenování do funkce.

David Vaněk, který v souladu s plánem úspěšně splnil svoji misi na pozici Interim Group CEO, bude ze své pozice generálního ředitele v Česku nadále pokračovat v přípravě nové komplexní strategie FEG a společně s Victorem úzce spolupracovat na jejím dokončení, uvedl Šrain.

Podíl PPF v operátorovi O2 překročil 90 procent. Investiční skupina přistoupí k vytěsnění drobných akcionářů.

Ladislav Bartoníček končí v čele dozorčí rady. Nahradí ho Lubomír Král

V čele dozorčí rady českého mobilního operátora O2 skončil její dosavadní předseda Ladislav Bartoníček. Skupina PPF, která je vlastníkem firmy, na jeho místo dosadila Lubomíra Krále, který je společně s Vladimírem Mlynářem členem představenstva skupiny PPF. Upozornil na to server Lupa.cz. Bartoníček, který je od roku 2007 minoritním akcionářem PPF, z rady odstoupil.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme