Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Do nejvyššího vedení obchodů Albert jde Dušková

Dušková, Albert
Poskytnuto Albert ČR
 nst
nst

Finanční ředitelkou a členkou představenstva obchodního řetězce Albert bude Lenka Dušková.

Reklama

Finanční ředitelkou (CFO) bude od února Lenka Dušková, zároveň se stane členkou nejvyššího vedení společnosti Albert. Předtím zastávala pozici ředitelky obchodního kontrolingu ve finančním oddělení. Na pozici střídá Luciana Vilau, který se stává novým viceprezidentem pro strategii regionu střední a východní Evropy.

Lenka Dušková před svým nástupem do společnosti Delhaize ve Spojených státech působila na řadě finančních pozic. Profesní zkušenosti získávala také na maloobchodním trhu v Bulharsku. V roce 2015 se vrátila do České republiky a připojila se k finančnímu týmu v Albertu.

Na Albertu oceňuje jeho důraz na společenskou odpovědnost a je také členkou dozorčí rady Nadačního fondu Albert. „Jsem ráda, že se této oblasti aktivně věnujeme. Kromě důrazu na snižování potravinových přebytků řešíme recyklaci obalů, testujeme prodej vybraného sortimentu do vlastních obalů, velkým tématem je také rychlé snižování uhlíkové stopy. K těmto oblastem mohu přispívat ze své nové pozice, ale také jako členka dozorčí rady našeho fondu,“ popisuje Lenka Dušková.

V soukromém životě ráda cestuje a poznává nové kultury, způsob jejich života, s čímž souvisí poznávání lokální kuchyně. Baví ji nově vznikající koncept foodiness.

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Novou provozní ředitelkou českého startupu Fondee se stala Laureen Höllge (28).

Novou provozní ředitelkou českého startupu Fondee se stala Laureen Höllgeová

Investiční startup Fondee má novou provozní ředitelku (COO), stala se jí Laureen Höllgeová (28), která dříve pracovala jako konzultantka a má zkušenosti také v pozici marketingové manažerky. Ve Fondee bude zodpovědná především za organizaci růstu firmy. Soustředit se chce zejména na plánovanou expanzi do zahraničí.

Přečíst článek

V čele právního oddělení společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko je nově Barbora Frková.

Právníky české a slovenské Coca-Coly HBC povede Barbora Frková

V čele právního oddělení společnosti Coca-Cola HBC Česko a Slovensko je nově Barbora Frková. Kromě bohatých zkušeností z předních právních manažerských pozic v maloobchodu a poradenství je také certifikovanou koučkou, která se aktivně účastní mentorských iniciativ. Tým se pod jejím vedením zaměří na větší podporu klíčových byznysových aktivit, uvedla firma.

Přečíst článek

Valerie Capers Workman, odcházející manažerka Tesly

Teslu opouští prominentní, nejvýše postavená afroamerická manažerka

Vedoucí lidských zdrojů automobilky Tesla a zároveň nejvýše postavená manažerka afroamerického původu Valerie Capers Workmanová odchází z prestižní funkce i z firmy, píše agentura Bloomberg.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme