Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

iPhone - informace o tématu

Apple

Zásadní den roku pro „jablíčkáře“: Apple v červnu představí nový software pro iPhone

Představení nového softwaru pro telefony iPhone nazvaný iOS 16 by měl být hlavní atrakcí jedné z tradičních zásadních „jablíčkářských“ událostí roku, vývojářské konference Applu Worldwide Developers Conference (WWDC), která se letos uskuteční 6. až 10. června. Už potřetí v řadě kvůli covidu proběhne online, uvedl server CNBC.

Přečíst článek
Apple

Apple je krok od tříbilionové hodnoty. To je víc než celý německý akciový trh

Akcie výrobce iPhonů jsou na dosah významného milníku. Aby technologický gigant Apple v dolarech zbořil tříbilionovou hodnotu v ocenění, musí si jeho akcie připsat už jen něco přes šest procent, píše Bloomberg. V přepočtu to znamená zhruba 67,3 bilionu korun – to je více než celý německý akciový trh dohromady nebo britská ekonomika.

Přečíst článek
Apple představí novou generaci telefonů iPhone v září.
video

Apple představil iPhone 13 s lepším displejem i foťákem

Podobně jako loni i letos s napětím vyhlíželi jablíčkáři dnešní prezentaci nových produktů od Applu. Čeho se dočkali? Nového a výkonnějšího iPhonu 13.

Přečíst článek
Apple

Epic Game jde tvrdě proti Applu. Chce ještě víc oslabit App Store

Americká společnost Epic Games, tvůrce hry Fortnite, se odvolá proti pátečnímu rozhodnutí soudu v jejím sporu s firmou Apple. Soud vyhověl stížnosti Epic pouze částečně a v mnoha bodech vyznělo rozhodnutí ve prospěch společnosti Apple, uvedla agentura Reuters.

Přečíst článek
Apple představí novou generaci telefonů iPhone v září.

Šťastná třináctka. Apple vyrobí o pětinu více iPhonů nové generace než obvykle

Apple požádal své dodavatele, aby letos vyrobili až 90 milionů přístrojů iPhone nové generace. Obvykle zadává k výrobě o pětinu nižší počet, uvádí zdroje agentury Bloomberg. Novinku představí v září.

Přečíst článek
Reklama

News box

Národní sportovní agentura (NSA) nesledovala a nekontrolovala, jak příjemci využili dotace 💰 a zda dodrželi stanovené podmínky. Vyplývá to z prověrky Nejvyššího kontrolního úřadu.
Na středních školách 👩‍🏫 začíná náhradní termín jednotné přijímací zkoušky, druhý termín je vypsaný na úterý. Skládat ji budou uchazeči, kteří se nemohli účastnit testů v řádném termínu například kvůli nemoci. K náhradnímu termínu jde 2030 uchazečů.
Irsko zvažuje, že kvůli nárůstu nelegální migrace z Británie přes Severní Irsko začne vracet žadatele o azyl 🏃 zpět do Spojeného království. S odvoláním na prohlášení irského premiéra Simona Harrise o tom informovala agentura AFP.
Reklama
Reklama
Doporučujeme