Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Asi se mu tam nelíbilo. Herec Jordan po půl roce prodává dům za čtvrt miliardy

Herec Michal B. Jordan prodává dům v Los Angeles již po půl roce za 13 milionů dolarů.
The Agency Real Estate, s laskavým svolením
Dušan Kütner
duk

Herecká hvězda filmů Creed a Black Panther Michael B. Jordan se v novém domě v Los Angeles za více než čtvrt miliardy korun evidentně nezabydlel. Už po půl roce jej opět prodává, napsal deník The Wall Street Journal (WSJ).

Reklama

Jordan koupil dům za 12,51 milionu dolarů (asi 281 milionů korun) v květnu 2022 a utratil asi půl milionu dolarů za modernizaci bezpečnostních a klimatizačních systémů, řekl deníku  WSJ realitní makléř Andrew Mortaza z realitní společnosti The Agency. Aktuálně jej prodává za 12,995 milionu dolarů.

Antilia Tower, Mumbai, Indie

Fotogalerie: Nejdražší domy na světě? Královská sídla i mrakodrap se třemi heliporty

Hned tři z desíti nejdražších domů světa roku 2022 najdete podle realitních expertů v Londýně. Další pak v New Yorku, Bombaji nebo na Azurovém pobřeží. Všechny je spojuje opulentnost. Podívejte se.

Přečíst článek

Dům s osmi ložnicemi a zhruba 1143 čtverečními metry obytné plochy se nachází v luxusní čtvrti Royal Estates Encino. 

zdroj: The Agency Real Estate, s laskavým svolením

Panství, postavené v roce 2021, má také posilovnu s vířivkou, domácí kino, prosklenou vinárnu a výtah, podotkl Mortaza. Apartmá s hlavní ložnicí má dvě opravdu rozměrné šatny. „To je pro lidi největší 'wow' faktor, když tudy procházejí," uvedl Mortaza.

Vlastní penzion, kino a vinárna 

Zhruba půlakrový pozemek má také dvoupatrový penzion, samostatnou masážní místnost, bazén, venkovní kuchyni a altánek s krbem, dodal. Mortaza deníku řekl, že neví, proč Jordan dům prodává. Sám herec na žádost WSJ o komentář nereagoval.

Jordan, hvězda filmů Creed a Black Panther, se má objevit ve filmu Creed III, který také režíroval. Premiéru by měl mít ke konci roku. Je také spoluzakladatelem marketingové společnosti Obsidianworks.

Vše o realitním trhu čtěte zde:

Vstup do domu stráží okřídlení lvi.

Andělský hrad na prodej. Luxus s historií za 340 milionů korun

Třicet let starý dům jen dva měsíce čekal na vážného zájemce. Na nemovitostním trhu v Kalifornii se začínají rozevírat nůžky: zatímco luxusní segment roste, protože domů je nedostatek, průměrné nemovitosti již zlevňují.

Přečíst článek

Avokádový ranč Sandry Bullock

Sandra Bullocková prodala svůj utajený avokádový ranč za 5,6 milionu dolarů

Filmová hvězda a držitelka Oscara Sandra Bullocková není jen jedinečná herečka a producentka - je i schopná podnikatelka v realitách. Luxusních nemovitostí vlastní řadu a nedávno prodala jednu z nich, avokádový ranč v jižní Kalifornii, za v přepočtu 128 milionů korun. A rozhodně na prodeji neprodělala.

Přečíst článek

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům v luxusní čtvrti Los Angeles v přepočtu za tři čtvrtě miliardy korun.

Ben Affleck po svatbě s Lopezovou prodává dům za tři čtvrtě miliardy

Herec a režisér Ben Affleck, který se proslavil filmy Dobrý Will Hunting, Argo či Město, prodává svůj luxusní dům v Los Angeles. Cena? Třicet milionů dolarů. Činí tak jen měsíc po svatbě s herečkou Jennifer Lopezovou, s níž se poprvé zasnoubil před 20 lety. Tehdy ale na svatbu nedošlo, pár se rozešel, uvedl deník The Wall Street Journal.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry. 

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Jennifer Lopezová prodává svůj dům v Bel Air v Los Angeles za 42,5 milionu dolarů.

Půl roku po svatbě s Affleckem prodává Jennifer Lopezová svůj dům. Cena? Téměř miliarda

Přečíst článek
Jeden z nejúspěšnějších hudebníků a zpěváků pop-music Elton John odehrál v červenci poslední koncert ve své více než padesátileté kariéře. A s tím, jak se v 76 letech rozloučil s živým hraním, se nyní loučí i se svým luxusním bytem v Atlantě v USA, která mu léta sloužila jako základna pro americká turné. Byt je na prodej za pět milionů dolarů.

Elton John pověsil koncertování na hřebík. A prodává svou luxusní základnu pro americká turné

Přečíst článek
Lionel Messi po příchodu do Interu Miami koupil v exkluzivní čtvrti nedalekého Fort Lauderdale luxusní dům za 10,8 milionu dolarů.

FOTOGALERIE: Messi koupil dům v exkluzivní čtvrti u Miami. A rozhýbal vyšponované ceny ještě výše

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme