Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream.cz spouští nový formát. Videosérii Victory Club

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club
Newstream.cz
 nst
nst

Jaromír Jágr, Danuše Nerudová, Ivo Kahánek, Pavel Řehák a další osobnosti, které dosáhly na absolutní vrchol, se v unikátní videosérii Victory Club na serveru newstream.cz podělí o svou cestu k úspěchu. První portrét bude mít premiéru 22. listopadu.

Reklama

Co znamená být nejlepší? Jakou roli hrají v jejich životě peníze? Co je pro ně úspěch a co mu museli obětovat? Jak vychovávají své potomky? A co by poradili mladým talentovaných lidem? Na tyto a další otázky odpovídají osobnosti tuzemského byznysu, politiky, sportu i kultury v nové sérii videoportrétů Victory Club s podtitulem Inspirujte se nejlepšími.

 

„V první sérii nabídneme desítku lídrů, kteří ve svém oboru dosáhli na absolutní vrchol. Victory Club nabídne otevřené zpovědi nejlepšího hokejisty světa Jaromíra Jágra, jednoho z TOP designérů dneška Ronyho Plesla, nejvyhledávanějšího klavíristy současnosti Iva Kahánka nebo akademičky a pravděpodobné kandidátky na prezidentku České republiky Danuši Nerudovou,“ prozrazuje spoluautor pořadu Stanislav Šulc ze zpravodajského serveru newstream.cz. „Osobnosti se věnují tématům, jako je úspěch, motivace, talent a každodenní dřina. Naší snahou bylo hledat určité společné motivy toho, co znamená stát se nejlepším ve svém oboru,“ dodává Šulc.

Victory Club se stává klíčovým projektem publicistického obsahu na newstream.cz. Postupně k němu přibudou další formáty. „Inspirací při tvorbě pořadu nám byly formáty jako Masterclass či BecomingX. V Česku je řada zajímavých osobností, které dosáhly velkého úspěchu a mají se o co podělit. Získali jsme hodně exkluzivního materiálu, budeme s ním dále pracovat, aby myšlenky osobností inspirovaly co nejvíce lidí,“ říká šéfredaktorka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Karel Schwarzenberg i finančníci

A na které další osobnosti se mohou diváci těšit? Krom zmíněných jde zejména o výrazné postavy tuzemského byznysu. Victory Club přináší portrét dvou vlivných žen českého byznysu, Diany Rádl Rogerové a Andrey Ferancové Bartoňové. O tom, jak se buduje pojišťovna jen s českým kapitálem, promluví zakladatel pojišťovny Direct Pavel Řehák a o tom, jak banka, zakladatel Trnity Bank Radomír Lapčík. O své hodnoty a pohled na svět se podělí aristokrat a vrcholný politik Karel Schwarzenberg.

Na Victory Clubu se vedle týmu newstream.cz režijně podílí oceňovaná dokumentaristka Zora Cejnková, autorka Prázdnin v protektorátu.

Deset dílů první série Victory Clubu poběží od listopadu na stránkách newstream.cz, později bude k vidění v partnerských televizích.

Karel Schwarzenberg

Karel Schwarzenberg: Naše země stále nevzkvétá. Havel byl morální autoritou

"Čeští politici jsou pro národ většinou amorální autoritou. Pár výjimek ale najdete. Morální autoritou byl bezpochyby Václav Havel. V ODS pak Miroslava Němcová, v sociální demokracii Vladimír Špidla,” bilancuje v exkluzivním rozhovoru kníže Karel Schwarzenberg.

Přečíst článek

Supermarket
video

Kilo másla přes dvě stě. Ceny základních potravin jsou na maximech – a bude hůř

Základní potraviny v Česku v posledních měsících až na výjimky zdražují a následují tak trend ze zahraničí. Průměrné ceny másla, eidamu, mouky či cukru byly na začátku listopadu podle dat Českého statistického úřadu nejvyšší od ledna 2019, kdy statistici data v aktuální podobě zveřejňují. K hlavním důvodům patří mimo jiné rychle rostoucí ceny energií, pohonných hmot obalů a obecně vysoká inflace a nedostatek pracovníků. A co hůře – levněji jen tak hned nebude. Třeba největší potravinářsko-zemědělský subjekt v Česku, skupina Agrofert, od ledna zdraží produkci až o patnáct procent.

Přečíst článek

Reklama

Související

Jaromír Jágr v pořadu Victory Club

Jágr: Co se dělo dřív, by dnes byla šikana. Všichni jsou hrozně přecitlivělí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme