Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Viliam Buchert: Česká předvolební kampaň se změnila v nestravitelný bizár

Předvolební kampaně připomínají politický bizár
Pixabay
Viliam Buchert

Do důležitých voleb do Poslanecké sněmovny zbývají už jen dva a půl měsíce. Kampani ale zatím dominují zcela bizarní zprávy.

Reklama

Premiér a předseda hnutí ANO Andrej Babiš oznámil, že „řekne pravdu“. Tím myslel novou knihu svého PR týmu, kterou podepsal vlastním jménem a zhusta v ní lže.

Piráti se už viděli vítězi voleb a teď se potýkají s antikampaní, která je rozebírá na součástky. Sami k tomu přispěli svými nesmyslnými nápady na sociálních sítí (chytat lidi do lasa a tak).

Jejich koaliční partner Starostové a nezávislí nasedl na pirátskou loď a ta je unáší kdoví kam. Starostové si toho nevšimli.

Koalice Spolu je ještě pořád spolu. I v takových věcech, jako je nevýrazná kampaň, u které si předseda ODS pořád hraje na pana profesora a nepochopil, že je už dlouho v politice.

Předseda ČSSD Jan Hamáček

Viliam Buchert: Česká levice může „umřít“ už při říjnových volbách

Za necelé tři měsíce se poprvé v historii Česka může stát, že v Poslanecké sněmovně nebudou klasické levicové strany. Sociální demokraté i komunisté tvrdě doplácejí na spolupráci s Andrejem Babišem (ANO).

Přečíst článek

Tomio Okamura se i letos vroucně v kampani zamiloval - do Tomia Okamury…

ČSSD zmizel někam předseda Jan Hamáček, naopak řádí ministryně Jana Maláčová. Konec strany ve sněmovně se blíží.

Komunisté mají kampaň jako z doby, kdy ještě neexistoval internet, sociální sítě a reklamní agentury. Naštěstí.

Policejní strana Přísaha pořád přísahá, že ze země vymete korupci. To plukovník Šlachta sliboval před lety, ale nic se nestalo.

Piráti

Dalibor Martínek: Babiš a Maláčová uplácejí důchodce. Piráti vytáhli uhlí

Dlouho se čekalo, jak Piráti zareagují na předvolební závody Andreje Babiše (ANO) a Jany Maláčové (ČSSD) v uplácení důchodců různými přídavky a příplatky. Piráti teď, jak se zdá, vytáhli svůj předvolební trumf pro mladé. Je to poněkud netradiční předvolební komodita - uhlí.

Přečíst článek

Radní České televize Hana Lipovská bude kandidovat do sněmovny za Volný Blok anticovidisty Lubomíra Volného. ČT se tak řítí do další propasti.

Do voleb ještě zbývá osm týdnů. Máme se tedy ještě na co těšit.

Ivan Bartoš, předseda Pirátů

Viliam Buchert: Pirát Bartoš se už pasoval na premiéra. Může na to doplatit

Předseda České pirátské strany Ivan Bartoš, který je v koalici s hnutím STAN, jež vévodila jistou dobu průzkumům před říjnovými volbami, se předčasně pasoval na premiéra. A udělal tím chybu.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme