Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

UniCredit Bank zvyšuje úrokovou sazbu pro nové klienty na 5,5 procenta

UniCredit banka
Dušan Kütner / Newstream
 nst
nst

Noví klienti UniCredit Bank dostanou od července úrokovou sazbu 5,5 procenta k účtům Start, Open i Top. Limit na úročení se zvyšuje na jeden milion korun. Všechny účty mají od července jako součást balíčku jeden korunový účet na běžné finanční operace a druhý účet v korunách na spoření.

Reklama

Od 1. července zvyšuje UniCredit Bank depozitní úrokovou sazbu pro nové klienty. Vyšší sazba se vztahuje na účty Start, Open i Top. Noví klientí už v rámci balíčku obdrží dva korunové účty, přičemž první účet slouží k běžným operacím a druhý slouží jako spořicí. 

Zvýhodněné úročení se vztahuje k částkám do jednoho milionu a tento limit je stejný pro všechny tři typy účtu. Účty Open a Top navíc banka poskytne klientům pojištění nákupů přes internet, cestovní pojištění a pojištění osobních věcí.

Pobočka Moneta Money Bank

Finančníci z J&T vstupují do Monety. Od Petrus Advisers koupili 10procentní podíl

Fond kvalifikovaných investorů J&T Arch Investments se stává akcionářem Moneta Money Bank. Oznámil také, že bude žádat ČNB o souhlas s nabytím kvalifikované účasti.

Přečíst článek

Expobank nově úročí úspory až 5,01 procenty ročně

Expobank CZ zvyšuje úročení na termínovaném účtu IQ MAXI na šest měsíců. U vkladu na jeden rok nově úročí prostředky sazbou 5,01 procenta.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

A je to tady! Šestiprocentní úročení spořicích účtů mizí. Největší banky srazí sazby i o víc než polovinu

Přečíst článek
Češi si na důchod spoří, ale málo. Investování se bojí, raději spoléhají na štěstěnu a sází

Češi si na důchod spoří, ale málo. Investování se bojí, raději spoléhají na štěstěnu a sází

Přečíst článek
Jaké zhodnocení slibují termínované vklady v listopadu?

Jaké zhodnocení slibují termínované vklady v listopadu? Tady je přehled

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme