Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Pronájem a podnájem bytu bez rizika? Ideální nájemce to zařídí

Pronájem a podnájem bytu bez rizika? Ideální nájemce to zařídí
Unsplash.com, se svolením
Komerční spolupráce

Jak se pozná ideální nájemník? Na první pohled jen těžko. Navíc i ten nejspolehlivější může někdy uklouznout na své životní cestě nebo třeba jen po zamrzlé kaluži… A neschopnost platit nájem je tu. Existuje ale chytrý způsob, díky němuž nemusí podobně nepříjemné situace pronajímatele vůbec tížit. A takové řešení je prostě in.

Reklama

Ideální nájemce řeší vše místo majitele

In je také služba Ideální nájemce – a to jak u pronajímatelů bytů, kteří chtějí mít každý měsíc garantovaný nájem, tak i v očích toho, kdo hledá pronájem bez komplikací. Když člověk nerad zbytečně riskuje, má možnost si celý proces značně usnadnit.

Zdeněk Tůma

Zdeněk Tůma: Nájemních bytů bude přibývat. A nájmy dál porostou

Bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma se podle svých slov tak nějak přirozeně ponořil do byznysu s nemovitostmi. Je jedním ze zakladatelů fondu kvalifikovaných investorů s názvem IRQ, který se chce věnovat především nájemnímu bydlení v Praze a Brně. Jejich prvním projektem by měl být bytový dům v pražských Holešovicích. „Chceme budovat portfolio nájemního bydlení,“ říká Tůma.

Přečíst článek

Majitelům bytů ušetří služba Ideální nájemce nejen šetří čas a peníze, ale také je zbaví tuny starostí. Jak to celé funguje?

  • Byt si pronajme firma, pečuje o jeho stav a pravidelně platí dle dohody;
  • Dále dostane možnost užívat byt jen spolehlivý a prověřený podnájemník;
  • Případné problémy s bytem i nájemníkem vyřeší firma, ať už jde o pojistné události, neplatiče, nebo jen zabouchnuté klíče a opravy;
  • Majiteli odpadají starosti o inzerci i prohlídky. Děsit ho nemusí ani prázdný byt, příjem má jistý. Přehled o všem mu poskytne online klientská zóna.

Dokonalý podnájem? Možná ho máte na dosah

Vhodné místo k bydlení se ale také nehledá snadno – i v tomto případě Ideální nájemce pomáhá. Nejen s výběrem vysněného bytu, ale i se zajištěním správného pojištění nebo domluvením výhodnější ceny za internetové připojení a televizní služby.

Simon Johnson z Crestyl

V Polsku nájemní bydlení stavíme. Chtěli bychom i v Praze, říká ředitel developera Crestyl

Máme zkušenosti s nájemním bydlením a rádi je nabídneme i zde v Česku, třeba ve spolupráci s městem, říká provozní ředitel společnosti Crestyl v Česku Simon Johnson.

Přečíst článek

V klientské zóně najde bydlící zákazník informace o všech platbách a zálohách, jednou měsíčně mu pak přijde přehled i e-mailem.

K dispozici má navíc nepřetržitou klientskou podporu a asistenci správců. Zahraničním občanům pomůže Ideální nájemce při zařizování potvrzení o ubytování pro cizineckou policii. Bydlet ani ubytovávat zkrátka nemusí být problém – když víte, na koho se obrátit.

Španělská Malaga se dostává do popředí zájmu českých investorů do realit.

Španělský sen. Byt v Malaze stojí stejně jako v Olomouci, ale nese jako ten v Praze

Španělská Malaga se dostává do popředí zájmu českých investorů. Nemovitosti ve městě, které je velmi oblíbené i kvůli celoročním příjemným teplotám, se stále dají sehnat za rozumnou cenu. Byt v historickém centru, dvacet minut od moře, vyjde na tři miliony korun. „Vlastně zhruba tak v 70 procentech volají lidé, kteří prodali byt například v Opavě nebo třeba Olomouci a peníze chtějí investovat,“ dodává Obonete Ubam, Čech s nigerijskými kořeny, který ve Španělsku zprostředkovává prodeje nemovitostí.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hledání nájmu v realitní kanceláři, ilustrační foto

Nájem je nyní výhodnější než hypotéka. Ale nedobrovolně, lidé nemají na výběr, říká průzkum

Přečíst článek
Nejdražší ulice v Česku? Pražské Příkopy byly po desetiletích sesazeny z trůnu

Nejdražší ulice v Česku? Pražské Příkopy byly po desetiletích sesazeny z trůnu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme