Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Pronájem a podnájem bytu bez rizika? Ideální nájemce to zařídí

Pronájem a podnájem bytu bez rizika? Ideální nájemce to zařídí
Unsplash.com, se svolením
Komerční spolupráce

Jak se pozná ideální nájemník? Na první pohled jen těžko. Navíc i ten nejspolehlivější může někdy uklouznout na své životní cestě nebo třeba jen po zamrzlé kaluži… A neschopnost platit nájem je tu. Existuje ale chytrý způsob, díky němuž nemusí podobně nepříjemné situace pronajímatele vůbec tížit. A takové řešení je prostě in.

Reklama

Ideální nájemce řeší vše místo majitele

In je také služba Ideální nájemce – a to jak u pronajímatelů bytů, kteří chtějí mít každý měsíc garantovaný nájem, tak i v očích toho, kdo hledá pronájem bez komplikací. Když člověk nerad zbytečně riskuje, má možnost si celý proces značně usnadnit.

Zdeněk Tůma

Zdeněk Tůma: Nájemních bytů bude přibývat. A nájmy dál porostou

Bývalý guvernér České národní banky Zdeněk Tůma se podle svých slov tak nějak přirozeně ponořil do byznysu s nemovitostmi. Je jedním ze zakladatelů fondu kvalifikovaných investorů s názvem IRQ, který se chce věnovat především nájemnímu bydlení v Praze a Brně. Jejich prvním projektem by měl být bytový dům v pražských Holešovicích. „Chceme budovat portfolio nájemního bydlení,“ říká Tůma.

Přečíst článek

Majitelům bytů ušetří služba Ideální nájemce nejen šetří čas a peníze, ale také je zbaví tuny starostí. Jak to celé funguje?

  • Byt si pronajme firma, pečuje o jeho stav a pravidelně platí dle dohody;
  • Dále dostane možnost užívat byt jen spolehlivý a prověřený podnájemník;
  • Případné problémy s bytem i nájemníkem vyřeší firma, ať už jde o pojistné události, neplatiče, nebo jen zabouchnuté klíče a opravy;
  • Majiteli odpadají starosti o inzerci i prohlídky. Děsit ho nemusí ani prázdný byt, příjem má jistý. Přehled o všem mu poskytne online klientská zóna.

Dokonalý podnájem? Možná ho máte na dosah

Vhodné místo k bydlení se ale také nehledá snadno – i v tomto případě Ideální nájemce pomáhá. Nejen s výběrem vysněného bytu, ale i se zajištěním správného pojištění nebo domluvením výhodnější ceny za internetové připojení a televizní služby.

Reklama

Simon Johnson z Crestyl

V Polsku nájemní bydlení stavíme. Chtěli bychom i v Praze, říká ředitel developera Crestyl

Máme zkušenosti s nájemním bydlením a rádi je nabídneme i zde v Česku, třeba ve spolupráci s městem, říká provozní ředitel společnosti Crestyl v Česku Simon Johnson.

Přečíst článek

V klientské zóně najde bydlící zákazník informace o všech platbách a zálohách, jednou měsíčně mu pak přijde přehled i e-mailem.

K dispozici má navíc nepřetržitou klientskou podporu a asistenci správců. Zahraničním občanům pomůže Ideální nájemce při zařizování potvrzení o ubytování pro cizineckou policii. Bydlet ani ubytovávat zkrátka nemusí být problém – když víte, na koho se obrátit.

Španělská Malaga se dostává do popředí zájmu českých investorů do realit.

Španělský sen. Byt v Malaze stojí stejně jako v Olomouci, ale nese jako ten v Praze

Španělská Malaga se dostává do popředí zájmu českých investorů. Nemovitosti ve městě, které je velmi oblíbené i kvůli celoročním příjemným teplotám, se stále dají sehnat za rozumnou cenu. Byt v historickém centru, dvacet minut od moře, vyjde na tři miliony korun. „Vlastně zhruba tak v 70 procentech volají lidé, kteří prodali byt například v Opavě nebo třeba Olomouci a peníze chtějí investovat,“ dodává Obonete Ubam, Čech s nigerijskými kořeny, který ve Španělsku zprostředkovává prodeje nemovitostí.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Hledání nájmu v realitní kanceláři, ilustrační foto

Nájem je nyní výhodnější než hypotéka. Ale nedobrovolně, lidé nemají na výběr, říká průzkum

Přečíst článek
Nejdražší ulice v Česku? Pražské Příkopy byly po desetiletích sesazeny z trůnu

Nejdražší ulice v Česku? Pražské Příkopy byly po desetiletích sesazeny z trůnu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme