Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Newstream.cz vydává ve spolupráci s A 11 první tištěný magazín věnovaný tématu ESG

Premium Guide ESG
Newstream
 nst
nst

Od roku 2023 bude muset velká spousta firem reportovat, jak plní kritéria udržitelné ekonomiky, tedy takzvané ESG. Newstream.cz vydává ve spolupráci s vydavatelstvím A 11 první tištěný magazín věnovaný právě tématu ESG.

Reklama

Obsah a grafiku na téma problematiky ESG (Environmental, Social and corporate Governance) zastřešila redakce Newstreamu, vydavatelský servis a obchod pak A 11.

Magazín z tematické řady Premium Guide bude kromě řízené distribuce k dostání v několika stovkách vybraných trafik po celé České republice, například v sítích Valmont nebo Pressmedia. Elektronická verze je ke stažení na Alza Media a Floowie.cz.

Volím zelenou, ilustrační foto
video

Záznam debaty: Jak kritéria ESG dopadnou na české firmy a spotřebitele?

Sdružení Byznys pro společnost uspořádalo kulatý stůl na téma udržitelné služby. Akci moderovala šéfka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Přečíst článek

„Spolupráce s vydavatelstvím A 11 nám dává velký smysl. ESG neboli udržitelné finance, je téma, které nyní u našich čtenářů a klientů hodně rezonuje, a proto se mu podrobně věnujeme na našem webu,“ řekla ředitelka newstream.cz Tereza Zavadilová.

Premium Guide ESG Newstream

Rady i postřehy z praxe

Čtenáři v magazínu najdou srozumitelné vysvětlení problematiky ESG včetně rozhovorů s předními osobnostmi. Šéf HSBC Richard Kerry říká, že udržitelné finance jsou úkolem naší generace. Pavlína Kalousová z Plzeňského Prazdroje se dělí o zkušenost s nastavováním pravidel ESG ve společnosti. Martin Křivánek z KPMG naznačuje pravděpodobné scénáře proměny firemních reportingů, které vedle finančních výkazů budou brzy povinně informovat třeba o snižování uhlíkové stopy.

Magazín také popisuje, jak se dá na trendu ESG vydělat, protože miliardy dolarů už tečou přes fondy a akcie zaměřené právě na udržitelné finance.

„Ze spolupráce s newstream.cz mám velkou radost. Ukazuje se, že naše tituly mají obrovský potenciál a dokážou přesvědčit ke spolupráci silné partnery. Příkladem je spolupráce našeho magazínu Innovation se soutěží Manažer roku nebo právě Premium Guide ESG, který čerpá ze zkušeností týmu newstream.cz pod vedením Terezy Zavadilové,“ doplnil obchodní ředitel A 11 David Korn.

>>>>>>Premium Guide ESG objednávejte zde<<<<<<

Veganská alternativa burger.

Analýza: Veganství je megatrend. Investice jsou zatím na začátku

Etické a udržitelné jídlo je považováno za megatrend, tedy něco, co v dalších letech přinese změnu a vyrobí miliardový byznys. Investiční příležitosti teprve vznikají.

Přečíst článek

bitcoin

Bitcoin je na rekordu. Tleská mu Wall Street i Salvador

Bitcoin se v týdnu vyhoupl na nový cenový rekord. Cena nejstarší a nejrozšířenější kryptoměny se dostala až na úroveň necelých 67 tisíc dolarů za kus. V korunách tak bitcoin vyšel takřka na 1,5 milionu. Bere jej totiž za svůj jak Wall Street, tak země typu Salvadoru.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme