Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Tým newstream.cz pokřtil nový magazín Newstream CLUB

Tým newstream.cz pokřtil nový magazín Newstream CLUB
Jan Přibylský pro Newstream
 nst
nst

Na slavnostní křest nového magazínu Newstream CLUB přišla řada osobností byznysu i veřejného života. Na dobročinné účely se vydražilo 101 tisíc korun.

Reklama

V zahradě hotelu Augustine redakce newstream.cz pokřtila první číslo nového byznysově - lifestylového magazínu s názvem Newstream CLUB. Tým zpravodajského webu newstream.cz zároveň oslavil dvouleté výročí od založení. Během té doby se z hlediska návštěvnosti dostala mezi největší zpravodajské weby se zaměřením na ekonomiku a byznys v Česku. 

Podívejte se na atmosféru slavnostního večera do naší galerie:

Motivem slavnostního večera byla filantropie, která je jako téma zároveň součástí obsahu nového magazínu. S kapelou vystoupila talentovaná zpěvačka Natálie Kuchařová, kterou podporuje Nadace Olgy Havlové. Akcí provázela moderátorka Eva Čerešňáková, licitátorkou dražby předmětů z vlastnictví Olgy Havlové byla herečka Bára Štěpánová. Vydražily se všechny předměty a výtěžek 101 tisíc korun podpoří nové projekty Nadace Olgy Havlové. 

Jan Přibylský pro Newstream

Křest poctily návštěvou významné osobnosti včetně Elišky Haškové Coolidge, Jaromíra Jágra, Davida Rusňáka, Gabriely Lachoutové, Marka Rosenbauma, Moniky Marečkové, Heleny Horské, Zuzany Pickové, Jana Sadila a Jana Bubeníka, Lenky Štastné a investora vydavatelství Newstream Radomíra Lapčíka. A řada dalších. 

Partnery akce byla Nadace Olgy Havlové, vinařství Johann W, cukrářství Ollies, BHS, hotel Augustine a Trinity Bank. 

která hostí další ze setkání Newstream Business Clubu českých a slovenských žen.

Bez péče o duši je úspěch vyloučen, říká spolumajitelka Moseru, která hostí klubové setkání žen

Úspěch přichází až s duševní rovnováhou. Nezáleží jen na intelektuálních schopnostech ale také na tělesné zdatnosti a emocionální vyrovnanosti, míní Kateřina Zapletalová, spolumajitelka sklárny Moser. Úspěšná manažerka a spoluzakladatelka nadačního fondu Flamínia, který podporuje duševní zdraví teenagerů, hostí další ze setkání Newstream Business Clubu českých a slovenských žen.

Přečíst článek

Obálka nového magazínu Newstream CLUB

Newstream vydává první číslo magazínu Newstream CLUB, přinese články z Harvard Business Review 

Newstream CLUB je nový tištěný byznysově-lifestylový magazín.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Newstream vydává třetí číslo magazínu newstream CLUB. Tématem je odkaz, hvězdou František Kinský

Přečíst článek
Obálka nového magazínu Newstream CLUB

Newstream vydává první číslo magazínu Newstream CLUB, přinese články z Harvard Business Review 

Přečíst článek

Zapletalová: Největším luxusem a nejdražší investicí je čas. I proto by jej měly začít ženy dávat i sobě

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme