Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jeffu Bezosovi se vysmáli lidé na sociálních sítích. Za to, jak vypadá

Jeff Bezos
Blue Origin
Tereza Zavadilová
tzv

Začíná vypadat jako rapper Pitbull, smějí se lidé na Twitteru miliardáři za novou image.

Reklama

Americký multimiliardář, druhý nejbohatší člověk světa a zakladatel Amazonu Jeff Bezos to o víkendu pěkně schytal na Twitteru. Může za to jeho nová image, kterou ukázal ve svém novoročním postu na Instagramu. Bezos, který v poslední době evidentně hodně cvičí, má na sobě pestrou košili a srdíčkové sluneční brýle. Pózuje se svou novou přítelkyní Laurel Sanchezovou. 

Lidé se mu posmívají - prý vypadá skoro jako rapper Pitbull, proslulý drsnou imagí. „To je největší porozvodová krize středního věku, co jsem kdy viděl,“ píše uživatel Victor Nelson. „Je to miliardář, snad by mohl mít nějakou důstojnost,“ dodává Joe is Me. Jiní sledující naproti tomu vyzdvihují ukázkové chování jeho bývalé ženy MacKenzie Scottové, která na sebe upozornila obřími dary na charitu. 

Bulvární magazín TMZ napsal, že Bezos se Sanchezovou a přáteli trávil Silvestra na superjachtě St Barths v Karibiku.

Jeff Bezos loni přišel o pozici nejbohatšího muže světa, ze které ho shodil Elon Musk.

Elon Musk

Musk si může koupit celé Česko

Majetek Česka činí 5,85 bilionu korun, takže šéfovi Tesly Elonu Muskovi by po takovém nákupu zbylo 1,15 bilionu, což v žebříčku nejbohatších světa stále stačí na 27. místo.

Přečíst článek

Jeff Bezos astronautem

Bezos postaví hotel ve vesmíru. Otevře do konce desetiletí

Komerční vesmírnou stanici se chystá do konce desetiletí vypustit soukromá americká kosmická společnost Blue Origin, kterou vlastní zakladatel internetového prodejce Amazon Jeff Bezos. Na oznámení podniku dnes upozornil zpravodajský server BBC. Zveřejněný propagační materiál uvádí, že komerčně zaměřená stanice Orbital Reef bude moci hostit až deset lidí.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí. 

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme