Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

PRK Partners získává hned dvě ocenění: EMEA Právnická firma roku v ČR a Top Ranked ESG Award

ilustrační foto
iStock
 nst
nst

Reklama

 PRK Partners byla vybrána z 5 finalistů a nejlepších advokátních kanceláří v České republice jako vítěz EMEA Awards a získala ocenění EMEA Právnická firma roku pro Českou republiku. Serveru newstream.cz to oznámila firma. 

Současně PRK Partners získala ocenění Top Ranked ESG Award společně s dalšími 4 předními právnickými firmami v Evropě: Arthur Cox, Clifford Chance, Pérez-Llorca and Țuca Zbârcea & Asociații.

Ocenění organizovaná Top Ranked se udělují za vynikající právní služby, a to každý rok nejlepším právnickým firmám v 73 jurisdikcích v Evropě, na Středním východě a v Africe. V rámci ocenění firem z Evropy byly uděleny ceny za mimořádné úspěchy právnických firem v oblasti ESG a Diversity & Inclusion.

Vítězné právnické firmy byly vyhlášeny 20. prosince 2022.

Právníci z PRK: Udržitelnost je příležitost i u nás, nejen na Západě

Pro tradiční právní firmu PRK Partners není princip ESG trend, ale realita na trhu, která se projevuje také v právním poradenství. Právníci jedné z největší kanceláří na českém trhu oceňují nejen to, že tato oblast otevírá nové právní aspekty, ale také umožňuje spojení a s velmi zajímavou komunitou těch, kteří se na udržitelnost zaměřují. „Když děláte právo proto, abyste se dozvěděli, jak funguje naše společnost, ESG je k tomu fantastická příležitost,“ uvádějí Marek Procházka, zakládající partner kanceláře, a koncipient PRK Partners Jaroslav Seborský.

Přečíst článek

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme