Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Jsem takový čertík, říká extravagantní zpěvačka Sharlota

Michal Nosek

Osobnost rapperky Sharloty Blakk (27) charakterizuje hudba, ale i nekonvenční outfity. Hudebnice je díky tomu také úspěšnou influencerkou a díky své kreativitě v oděvní tvorbě uvažuje i o módním návrhářství. Neodmyslitelně k ní patří také bezpočet tetování, která vnímá jako součást své osobnosti. 

Reklama

Sharlota dokáže rýmovat a mixovat své beaty ze zajímavých ingrediencí. Její texty, rapové flow i outfit připomínají kulinářské recepty plné chuti a s přesným dávkováním osobitosti. Příjemné flow tak v rytmu rapu lehce klouže

Ve světě Sharloty je hlavní hudba a s ní spojená živá vystupování. Pro fanoušky proto chystá další album. „Deska Tabita bude hravá i odvážná. Propojila jsem rap, rock a pop. Protože jsem vyrůstala v hudebně multižánrové rodině, tak mám k muzice velmi otevřenou mysl. Proto doufám, že projekt osloví ještě více posluchačů,” říká k novince, která vyjde 24. května

Papíry vyplňje manžel

Image mladé zpěvačky neodmyslitelně dotváří i naprosto nazaměnitelný styl oblékání i tetování. „Za oblečení utratím měsíčně deset až patnáct tisíc korun. Ráda objevuji i poklady v sekáčích. Říkám si, že každý outfit si najde svou příležitost.“

Roli podnikatelky s přehledem zvládá po kreativní stránce. Účetnictví, faktury a další administrativu má na starost její manžel. „Uživit se dokáži od dvanácti let, ale na řešení papírů nejsem vůbec nadaná. Proto velice děkuji manželovi, že mi nechává umělecký prostor a úředničinu dělá za mě,” popisuje rozdělení rolí v rodině. 

Reklama

Proč jí začínají otravovat sociální sítě? 

Jak se lidé dívají na její tetování? 

Kdy tráví čas před zrdcadlem a vymýšlí nové outfity? 

Dozvíte se v aktuálním díle pořadu Evy Čerešňákové VIP Eva Talks na Newstream TV. Video se spouští v úvodu tohoto článku. Ve formě podcastu ho najdete také na vaší oblíbené podcastové platformě. Jsme na Spotify, Google Podcasts i Apple Podcasts.  

Daniela Brzobohatá a Eva Čerešňáková
video

Nikdy mi nevadilo ukazovat se na veřejnosti, říká Daniela Brzobohatá

Moderátorka Eva Čerešňáková v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV zpovídá české celebrity. Před kamery tentokrát přišla Daniela Brzobohatá a přiblížila zajímavosti z nedávné svatby.

Přečíst článek

Eva VIP Blanka Matragi
video

Blanka Matragi spojuje profese a propojuje různé druhy umění

Designérka a módní návrhářka Blanka Matragi žije střídavě v Bejrútu a v Praze a své práci, kterou miluje, obětovala celý život. Neustále pracuje osm až deset hodit denně, čte, sleduje trendy, inovace i technologie a nedá dopustit na tradiční řemesla. Sama vystudovala sklářství a následně na Vysoké škole uměleckoprůmyslové v Praze oděvní výtvarnictví. Říká o sobě, že je vlastně alchymistka. Propojuje profese i různé druhy umění. Blanka Matragi byla hostem pořadu VIP Eva Talks, který na Newstream TV moderuje Eva Čerešňáková.

Přečíst článek

video

Ewa Farna: Každá žena je superwoman

Úspěšná podnikatelka, úřadující česká slavice i máma dvou dětí Ewa Farna září spokojeností a vyrovnaností. Na výsluní je již sedmnáct let a svých fanoušků si natolik váží, že autenticita je pro ni klíčová. I proto dobře zvažuje, k jaké spolupráci v rámci svých sociálních sítí přistoupí. Přitom zájem o spolupráci s ní je velký. Není divu, když se s písní Tělo dostala až na slavnou reklamní obrazovku na newyorské Times Square. Jak těžké je spojit roli hvězdy a mámy? Sledujte první díl videosérie Eva Talks, v níž Eva Čerešňáková zpovídá významné osobnosti českého byznysu a kultury.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Módní návrhář Lukáš Macháček a modelka Pavlína Němcová na loňském MFF KV
video

VIP Eva Talks: Karlovy Vary jsou pro mě strašný fofr, říká návrhář a stylista Lukáš Macháček

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme