Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hokejové Pragano. Televizní přenos finále Česko - Švýcarsko vidělo 3,74 milionu lidí

Televizní přenos finále Česko - Švýcarsko vidělo 3,74 milionu lidí
Profimedia
 ČTK

Nedělní finálový zápas na MS v hokeji mezi Českem a Švýcarskem sledovalo na ČT Sport a na internetovém iVysílání rekordních 3,74 milionu diváků starších čtyř let. Jde o nejsledovanější přenos na kanále ČT Sport a druhý divácky nejúspěšnější sportovní přenos v České televizi vůbec po finále olympijských her v Naganu ČR-Rusko v roce 1998, které vidělo 4,16 milionu diváků.

Reklama

Nedělní finále bylo vůbec nejsledovanějším pořadem na všech tuzemských televizích od 25. prosince 2022, kdy ČT vysílala pohádku Krakonošovo tajemství. Zároveň šlo s 253 000 diváky o nejsledovanější stream v historii měření.

Zápas, ve kterém Češi zdolali Švýcary 2:0 a stali se po 14 letech mistry světa, si nenechalo ujít 76 procent lidí, kteří měli v tu dobu zapnutou televizi. Alespoň na chvíli si jej pak pustilo 4,81 milionu diváků. Tisíce lidí zároveň finále sledovalo na velkoplošných obrazovkách v centrech měst, ve fanouškovských zónách nebo restauracích. „Česká televize vydala na nedělní zápas přes 300 povolení k veřejné projekci,” uvedl Martin Klimeš z tiskového oddělení České televize.

Druhým nejsledovanějším zápasem na letošním šampionátu byl na ČT Sport a v iVysílání čtvrtfinálový duel ČR-USA s 2,52 milionu diváků a zásahem 3,33 milionu lidí. Třetí byl sobotní přenos ze semifinále Česko-Švédsko s 2,33 milionu diváků. Alespoň na tři minuty si jej pustilo 2,96 milionu lidí.

Češi porazili Švédsko a jdou do finále

OBRAZEM: Přikovaní Češi u TV. Vítězné semifinále mistrovství světa sledovalo osm z deseti lidí

Závěr semifinále hokejového mistrovství světa mezi Českem a Švédskem sledovaly víc než dva miliony lidí.

Přečíst článek

Reklama

Mistrovství světa v hokeji trhá rekordy.

Mistrovství světa v hokeji trhá rekordy. Češi už vsadili přes dvě miliardy

Sázky na mistrovství světa v hokeji v ČR před čtvrtfinálovými zápasy činí přes 2,1 miliardy korun, a už před vyřazovacími tak překonaly hodnoty za celý loňský šampionát. Vyplývá to z vyjádření tuzemských sázkových kanceláří.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Češi porazili Švédsko a jdou do finále

OBRAZEM: Přikovaní Češi u TV. Vítězné semifinále mistrovství světa sledovalo osm z deseti lidí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme