Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

OBRAZEM: Přikovaní Češi u TV. Vítězné semifinále mistrovství světa sledovalo osm z deseti lidí

Češi porazili Švédsko a jdou do finále
ČTK
 ČTK

Závěr semifinále hokejového mistrovství světa mezi Českem a Švédskem sledovaly víc než dva miliony lidí.

Reklama

Zápas, v němž si český tým výhrou 7:3 zajistil postup do boje o zlaté medaile, tak přilákal osm z deseti diváků u obrazovek. Na sociální síti X to uvedla Česká televize (ČT). Z jejích dřívějších informací o sledování šampionátu vyplývá, že dnešní přenos bude jedním z dosud nejsledovanějších pořadů letošního roku.

FOTOGALERIE: Jak slavili fanoušci vítězství nad Švédskem?

„Podle předběžných výsledků měření sledovanosti se na posledních deset minut dnešního zápasu Švédsko - Česko dívalo přes dva miliony diváků, tedy 81 procent všech se zapnutou televizí,“ oznámila ČT. Její vyjádření naznačuje, že číslo zahrnuje jen program ČT Sport, a ne diváky internetového iVysílání.

Reklama

Vysokou sledovanost měly také předchozí české zápasy na domácím světovém šampionátu v Praze a Ostravě. Čtvrteční čtvrtfinále mezi Českem a USA sledovalo na ČT Sport a v iVysílání 2,23 milionu diváků, což bylo na turnaji dosud nejvíc. ČT v pátek k výsledku uvedla, že čtvrtfinálové utkání českých hokejistů bylo nejsledovanějším pořadem na všech tuzemských televizích od loňské vánoční pohádky Tři zlaté dukáty 25. prosince. Další rekordy ve sledovanosti může stanovit nedělní finále českého týmu proti jednomu z dvojice Kanada Švýcarsko.

Čeští fanoušci slavili vítězství nad USA

OBRAZEM: Úspěšné čtvrtfinále. Slavící Češi i historický rekord na internetu

Čtvrteční hokejové utkání mezi Spojenými státy americkými a Českou republikou přineslo nový rekord v přenosu dat na internetu.

Přečíst článek

Mistrovství světa v hokeji trhá rekordy.

Mistrovství světa v hokeji trhá rekordy. Češi už vsadili přes dvě miliardy

Sázky na mistrovství světa v hokeji v ČR před čtvrtfinálovými zápasy činí přes 2,1 miliardy korun, a už před vyřazovacími tak překonaly hodnoty za celý loňský šampionát. Vyplývá to z vyjádření tuzemských sázkových kanceláří.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Češi porazili Finy po nájezdech

Lukáš Kovanda: Miliardový byznys. Hokejové mistrovství světa přihraje balík státu i svazu

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme