Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Vysoká škola Sting nabízí 100% stipendium a snovou kariéru

Vysoká škola Sting nabízí 100% stipendium a snovou kariéru
Sting, užito se svolením
Komerční spolupráce

Představte si, že získáte praxi v atraktivní společnosti už při škole, vyděláte si peníze a navíc za vás firma ještě zaplatí školné. Zní to dobře?

Reklama

Vysoká škola Sting uzavřela exkluzivní spolupráci se skupinou Moore Czech Republic, lídrem v oblasti auditorských a poradenských firem a připravila novinku, díky níž dává svým studentům výrazný náskok v kariéře. Od roku 2023 dá Moore vybraným studentům nejen praxi a zaměstnání v perspektivním oboru účetnictví, ale ještě jim poskytne 100procentní stipendium.

„Společnost Moore tyto lidi cíleně chystá na obsazení vyšších pozic, které by pro ně byly po ukončení studia bez praxe hůře dosažitelné,“ dodává k celému plánu rektor Stingu, Jiří Koleňák. Skvělá zpráva je, že tuto možnost nabízí Sting i pro studenty kombinovaného studia.

Hlavní účetní v Praze si přijde na 80 tisíc a výš

Pokud se jako student Stingu přihlásíte do projektu a projdete výběrovým řízením, získáte placenou praxi po celé tři roky studia, která vás cíleně připravuje na to, abyste v budoucnu zastávali finančně velmi atraktivní pozice. Moore vám po ukončení studia nabídne zajímavou pozici a nadstandardní nástupní mzdu v oboru, který je pro mladé lidi stále atraktivnější díky jeho flexibilitě a prohlubující se míře digitalizace.

David Ondráčka: Cermat a No Future. Připravujeme děti na svět, který už zmizel

Přijímací testy vytvořené státním Cermatem zaspaly dobu. Spíš než schopnosti dítěte hodnotí ochotu rodičů věnovat čas individuální přípravě a zaplatit přípravné kurzy, píše ve svém komentáři David Ondráčka, protikorupční expert a bývalý šéf české pobočky Transparency International.

Přečíst článek

Obor účetnictví se velmi dynamicky rozvíjí a reaguje na současné trendy a požadavky mladé generace. „Dnes už nemusíte sedět v kanceláři od 8 do 16 hodin, ale můžete pracovat na home office. Je to ideální zaměstnání třeba pro ženu s dětmi, nebo mladé lidi, kteří se nechtějí vázat na pevnou pracovní dobu,“ vysvětluje Radovan Hauk, partner skupiny Moore Czech Republic.

„Nová generace přinese do tohoto oboru vklad jejich suverénní orientace v digitálním prostředí. Díky tomu mají příležitost obor zcela ovládnout,“ dodává k tomu Jiří Koleňák.

Stipendium, které vás připraví na kariéru

Účetnictví přitom projde v budoucnosti radikálním vývojem díky digitalizaci. Účetním odpadnou rutinní chybové úkoly. Už se nebudete muset zabývat nudnými transakcemi, ale máte prostor pro kreativnější a sofistikovanější práci. Navíc velmi příjemně placenou. „Samostatné účetní si přijdou v průměru na 50 tisíc a v Praze se mzda hlavní účetní pohybuje od 80 tisíc výše,“ vysvětluje Radovan Hauk.

česká koruna, bankovky, růst, mzdy

Mzdy v Česku za 30 let narostly o 141 procent. Nyní rekordně padají

Reálné mzdy v Česku se od rozdělení Československa zvýšily o 141 procent. Vyplývá to z analýzy Hospodářské komory ČR. Nabízí se tak otázka, proč i přes tento růst Česko stále nedohání Německo, respektive jeho ekonomickou výkonnost. Před třiceti lety to byla klíčová úvaha doby: za jak dlouho Němce doženeme?

Přečíst článek

Vysoká škola Sting tak dostává svému závazku připravit studenty na konkurenci v rámci trhu práce. Vizí Stingu je vychovávat schopné, flexibilní lidi, kteří znají trendy v oboru a získají díky praxi cenné zkušenosti a mohou tak velmi rychle kariérně růst. „Studenti dostanou jednoznačný profit, za jejich studijní úsilí a efektivně propojí teorii s praxí,“ dodává Jiří Koleňák.

Chcete vystudovat atraktivní obor a získat praxi v prestižní firmě? Podejte si přihlášku ještě dnes.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme