Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Valentýnské tipy pro dokonalý účes od Dreame

Valentýnské tipy pro dokonalý účes od Dreame
ČTK Protext
Komerční spolupráce

Valentýn je za dveřmi, a co by bylo lepšího než oslavit lásku s dokonalým účesem? Dreame Hair Glory Hair Dryer je tedy, aby vám pomohl dosáhnout právě toho. Tento vysoušeč vlasů není jen dalším přístrojem ve vaší koupelně. Díky svému elegantnímu designu a špičkové technologii se stane vaším nejlepším pomocníkem nejen na Valentýna.

Reklama

Pokud hledáte inspiraci, jak na Valentýna zazářit, nechte se vést těmito tipy. Začněte s jemnou péčí o vlasy, aby byly hebké a připravené na styling. Dreame Hair Glory Hair Dryer nabízí technologii, která chrání vlasy před poškozením teplem, zatímco efektivně vysušuje každý pramen.

ČTK Protext

Pro romantický večer zvolte vlny nebo jemné kudrlinky, které dodají vašemu vzhledu jemnost. S využitím difuzéru můžete vytvořit přirozený objem bez zbytečného krepatění. A nezapomeňte na závěrečný touch – fixační sprej nebo olejíček pro lesk, který vašemu účesu dodá ten pravý lesk.

Ať už plánujete romantickou večeři nebo večer plný filmů a pohody, Dreame Hair Glory Hair Dryer je ideálním společníkem pro každou příležitost. Jeho výkon a šetrnost k vlasům z něj dělají must-have produkt pro každou ženu.

ČTK Protext

Připravte se na Valentýna s Dreame Hair Glory a nechte vaše vlasy zazářit plným leskem. Můžete jej mít již za pár hodin u vás v koupelně z Alza.cz. Navíc s kódem ALZADNY20 získáte do 19. února 2024 slevu 20 procent a může být váš jen za 3 039 korun.

Autorka Nela Keroušová u kytic a věnců volí cestu udržitelnosti.

Udržitelnost dohnala i floristiku. Prosazuje se v pohřebních i svatebních kyticích

Ohleduplnost k životnímu prostředí a orientace na trvalou udržitelnost již zasáhla i do květinových farem. Pěstitelé a floristé, kteří se zabývají aranžováním řezaných květin, se loučí s používáním plastů, umělých hnojiv a leteckému dovozu chemicky ošetřených chlazených exotických květin. Chtějí tak zmenšit svou uhlíkovou stopu a využívat květiny typické pro Českou republiku. Například růže, pivoňky, gerbery a luční kvítí.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme