Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

MND nabízejí výhodnější pevné ceny energií

Vrtná souprava těžební společnosti MND
ČTK
 nst
nst

Moravské naftové doly (MND) nabízejí od 4. ledna 2024 nový ceník, který umožňuje zákazníkům zajistit si pevnou obchodní cenu plynu a elektřiny až do 31. března 2026. V porovnání s předchozím fixním ceníkem MND jsou ceny za megawatthodinu u plynu o 13 procent a u elektřiny o 10 procent nižší. Nabídka platí pro nové i stávající zákazníky.

Reklama

V případě plynu nabízejí MND cenu 1 690 korun za megawatthodinu s DPH, o 13 procent méně než u předchozího fixního ceníku. U elektřiny v nejčastější distribuční sazbě D02d se jedná o cenu 4 127 korun za megawatthodinu s DPH, což je o 10 procent méně.

„Jsme rádi, že můžeme hned od začátku roku nabídnout ještě výhodnější zajištění cen plynu a elektřiny, než jaké jsme nabízeli v roce loňském. Naše nabídka je dostupná jak pro nové, tak samozřejmě i pro stávající zákazníky,“ uvádí Jan Sýkora, ředitel marketingu MND Energie a.s.

Zezelenání Evropy žene cenu mědi vzhůru o desítky procent

Cena mědi by se v letošním a příštím roce mohla zvýšit celkem o více než 75 procent. Důvodem je přerušení těžby a vyšší poptávka po tomto kovu, který je důležitý mimo jiné pro přechod k obnovitelným zdrojům energie. Uvedl to ve své zprávě server CNBC.

Přečíst článek

Maloobchodní tržby se v Česku v září propadly více, než se čekalo, a to meziročně o rovná čtyři procenta

Premiér slíbil zlevňování. Ve světě přitom opravdu klesají ceny potravin i energií

Komoditní index agentury Bloomberg v roce 2023 klesl o 12 procent. Neznamená to však, že klesaly ceny u všech komodit. Zdražilo například zlato či kakao. Naopak klesly ceny mnohých potravin a energetických komodit.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme