Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Martin Vašek se stal ředitelem Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny

Martin Vašek se s účinností od 1. listopadu 2022 stal generálním ředitelem Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny.
ČTK
 ČTK

Martin Vašek se s účinností ode dneška stal generálním ředitelem Hypoteční banky a ČSOB Stavební spořitelny. Ve funkcích nahradil Jiřího Feixe. Ve skupině ČSOB se Vašek přesouvá z pozice generálního ředitele ČSOB Penzijní společnosti a KBC Asset Management, pobočky ČSOB. V těchto pozicích ho nahradí Marcela Suchánková, uvedla ČSOB.

Reklama

Vašek (45) chce více propojit produkty spojené s bydlením se skupinou ČSOB, aby mohli klienti jednodušeji využívat zázemí finanční skupiny, a to na jednom místě nebo prostřednictvím jedné aplikace. Mezi jeho další cíle patří digitalizace procesů a s ní spojená inovace služeb.

Vašek ve skupině ČSOB působí déle než 17 let. Do ČSOB nastoupil v roce 2005 na pozici ředitele útvaru podpory finančních trhů, kde byl zodpovědný za zpracování a vypořádání obchodů uzavřených na finančních a kapitálových trzích. Po čtyřletém působení v ČSOB přestoupil do Hypoteční banky, kde zastával pozici finančního ředitele a zároveň byl členem představenstva zodpovědným za finanční oblast.

 

V únoru 2013 se vrátil do ČSOB, aby vedl útvar zpracování operací a nákupu, poté útvar produktů a integrace a následně se stal výkonným ředitelem retailové pobočkové sítě. V roce 2019 se stal generálním ředitelem ČSOB Penzijní spořitelny a KBC Asset Management, pobočky ČSOB. Zároveň zastával pozici výkonného ředitele za investiční produkty ve skupině ČSOB.

Do skupiny ČSOB patří ČSOB, Hypoteční banka, ČSOB stavební spořitelna, ČSOB Penzijní společnost, ČSOB Leasing a ČSOB Factoring. ČSOB je součástí mezinárodní bankovní a pojišťovací skupiny KBC, která aktivně působí v Belgii a zemích střední a východní Evropy.

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Sazbu začínající šestkou má u spořicího účtu už jen trojice bank. Bez složitých podmínek to jsou jen dvě

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme