Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

EP Events and Production ocení nejlepší firemní podcasty

EP Events and Production ocení nejlepší firemní podcasty
EP Event & Production, užito se svolením
 nst
nst

Mezi přihlášenými podcasty jsou zastoupeny velké společnosti i sólo podnikatelé. Společně se utkali ve třech kategoriích - Nejlepší moderátor, Technické zpracování a Dlouhodobý přínos. Newstream je mediálním partnerem ocenění.

Reklama

Hodnocení podcastů dostala na starost porota složená z expertů na marketing, komunikaci a vizuální tvorbu. Výherci tak obdrží ceny například z rukou byznys mentorky a M&A poradkyně Margarety Křížové, moderátora Evropy 2 Petra Říbala nebo známého televizního moderátora a hlasatele Alexandra Hemaly.

Předávání cen proběhne ve čtvrtek 21. března 2024 v prestižních eventových prostorách Václavák 22 v samém centru Prahy. Akce je otevřena všem, kteří se zajímají o marketing a českou podcastovou tvorbu. Akce slibuje prostor pro networking, setkání se zúčastní manažeři, marketingoví experti i majitelé úspěšných firem. Přijďte navázat nová spojení a nasát trochu té podcastové inspirace.

Na akci je nutná předchozí registrace. Více o akci najdete také na jejím webu.  

EP Events and Production (#epecko) je největší oborové podcastové vydavatelství, které na českém trhu působí přes 5 let. Zaměřujeme na produkci a postprodukci podcastu v B2B segmentu. Spravuje více než 70 podcastových pořadů, což z něj dělá lídra české podcastové tvorby. 

Sledujte Newstream podcasty:

Realitní Club

VIP Eva Talks

Značka: Osobně

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme