Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Dobré divadlo se uživí i samo, říká Martin Zounar

Michal Nosek

Martin Zounar své diváky v posledních měsících překvapuje změnou vizáže. Dodržováním striktních stravovacích pravidel se mu podařilo zhubnout třicet kilogramů a už si může s přáteli znovu zahrát fotbal a věnovat se i jiným sportům. "Už to se mnou bylo vážně tragické. Skoro jsem si ani nedokázal zapnout přeskáče," vzpomíná na doby, kdy mu bylo nejhůř.

Reklama

Snížení váhy však není to jediné co Martinovi dělá radost. Momentálně je v plném divadelním zápřahu a herectví se znovu naplno věnuje.

Po odeznění covidu, kdy se nemohlo nikam za kulturou, si lidé začali divadla velmi vážit a nevadí jim ani zdražení vstupného. „Máme na rok vyprodáno a jsme tak velice vytížení. Včetně zájezdů hrajeme zhruba dvacet představení měsíčně,“ hodnotí současnou situaci Martin Zounar, který své jméno spojil s Divadlem Metro, jež se zrodilo paradoxně právě v době pandemie. „Diváci již pochopili, že divadla musejí vydělávat i bez dotací. Z prostého důvodu, aby přežila. My jsme sice malé divadlo o dvou stovkách sedadel, ale komornějšího prostředí si lidé váží, protože mají větší kontakt s herci,“ počítá herec. 

„Cena lístků do divadel se v současné době pohybuje okolo tisíce korun, a vstupné je tak konečně dražší než vstupenky do kina. Hrát online samozřejmě nemohlo divákům předat opravdovou vůni představení v divadle,“ vzpomíná Martin na doby pandemie. Nyní v Metru pro diváky zkoušejí muzikál Zlatíčka. „Já ale zpívat nebudu,“ směje se s tím, že diváky by pozval na představení Ivy Pazderkové. 

Farářka Martina Viktorie Kopecká a moderátorka Eva Čerešňáková
video

Z platu farářky bych si v Praze nezaplatila ani nájem, říká farářka Martina Viktorie Kopecká

Eva Čerešňáková, autorka, moderátorka, bývalá modelka a Česká vicemiss v novém formátu pořadu VIP Eva Talks na Newstream.cz zpovídá české celebrity. První návštěvnicí ve studiu je farářka Československé církve husitské, Martina Viktorie Kopecká. Ta s Evou hovořila o své práci, StarDance i své sexuální orientaci.

Přečíst článek

Jak se vypořádal s rostoucí váhou a konzumací alkoholu? 

O čem napsal knihu? 

Kterým sportům se věnuje? 

Na co nerad vzpomíná? 

Proč se nenaučil světové jazyky? 

Dozvíte se v aktuálním díle pořadu VIP Eva Talks na Newstream TV. 

Video se spouští v úvodu tohoto článku. 

Reklama

Související

Vězení

Feminismus i Islámský stát. Vězněnou ruskou režisérku tamní úřady zařadily na seznam teroristů

Přečíst článek
František Kinský při rozhovoru pro newstream CLUB
video

VIDEO: Majetek nedědíte pro sebe, spravujete rodinné jmění, říká František Kinský

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme