Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

I o Velikonocích byli politici ve střehu

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky Markéta-Pekarová Adamová.
ČTK
Jana Havligerová

Předsedkyni sněmovny, šéfce TOPO9 Markétě Pekarové Adamové nedá spočinout Miroslav Kalousek, její předchůdce v čele strany. Pokud by založil novou politickou partaj, byla by to podle ní velká chyba. No, jak pro koho.

Reklama

Hnutí STAN svou předvolební kampaní parazituje na vládě, prohlásil poslanec Pavel Bělobrádek, bývalý předseda KDU-ČSL. Kdyby to podle něj dělaly stejně všechny koaliční strany, vláda by se rozpadla. Můžete mu věřit, lidovci s tím mají bohaté zkušenosti.

Po dlouhé době dal o sobě vědět poslanec ANO, Lubomír Metnar. Jak jinak, obul se do ministerstva obrany, kterému dříve velel. Tvrdí, že by mělo být okamžitě vyměněno oddělení komunikace úřadu. Ten ve čtvrtek na síti X popřál občanům krásné prožití velikonočních svátků, Metnara pobouřila fotografie vajec s maskáčovými motivy, která k němu byla připojená. Vajíčka v maskáčích jsou přitom tak sexy.

Prezident Petr Pavel popřál občanům k velikonočním svátkům z oblaků. Ač voják tělem i duší, nezvolil k relaxu stíhací letoun, nýbrž se proletěl malým letadlem a ve videu z kokpitu vzkazuje všem, aby „svátky strávili tak, jak to mají nejradši. Třeba s hlavou v oblacích.“ Každý podle svého gusta.

Předseda hnutí ANO Andrej Babiš relaxuje u moře, ale ani on na jarní svátky nezapomněl. Vznášeje se ve vlnách popřál voličům: „Klidné a spokojené Velikonoce v kruhu nejbližších, s rodinami a přáteli. Užijte si to!" A pak odplaval. Ne neodneslo ho moře, fakt odplaval.

Reklama

Související

Český premiér Petr Fiala

Politický diář Jany Havligerové: Vláda neuhne a průzkumy bere s velkou rezervou

Přečíst článek
Předseda ANO a bývalý premiér Andrej Babiš se musí omluvit Miroslavu Kalouskovi (TOP 09)

Babiš se musí omluvit Kalouskovi za výrok, že rozkrádal ministerstvo obrany, uvedl Nejvyšší soud

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme