Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Stroj na peníze ABBA se opět rozjel, prodala milion kusů nové desky

Skupina ABBA vydala nové studiové album Voyage po čtyřicetileté pauze.
Universal Music Group
Dušan Kütner
duk

„Money, money, money, always sunny, in the rich man´s world“ můžou si zpívat členové legendární popové skupiny ABBA podle svého dávného hitu. Jejich nového alba Voyage, které vyšlo po čtyřicetileté pauze jedné z komerčně nejúspěšnějších kapel světa, se v prvním týdnu po vydání prodalo podle vydavatelské firmy Universal Music přes milion kusů. Zájem album vystřelil do čela hitparád dvou desítek zemí včetně Česka, Británie či Německa a na druhé místo prestižního amerického žebříčku Billboard.

Reklama

Na Amazonu se cédéčko prodává za dvanáct dolarů, klasická LP deska za pětadvacet dolarů, což znamená, že z prodejů plynou miliony dolarů, které si rozdělí kapela, vydavatel a prodejci s distributory. Na streamovacích platformách mělo album zhruba 190 milionů přehrání. Úspěch alba je tak dobrou zprávou pro kapelu a její plánované virtuální koncerty v Londýně v květnu příštího roku i pro plán na vydání vůbec svého první vánočního singlu Little Things, který vyjde prostřednictvím Universal Music Group 3. prosince.

Voyage je deváté studiové album kapely a první od desky The Visitors, která vyšla 30. listopadu 1981. Následující rok na jaře si kapela dala pauzu, která se protáhla na téměř čtyři desítky let, během které vycházely kompilace s hity jako Waterloo, Mamma Mia, SOS, Dancing Queen, Money, Money, Money a dalšími. Celkové kapela prodala téměř 400 milionů alb – i v době letité pauzy se prodeje pohybovaly kolem tří milionů kusů ročně.

 

Podívejte se na klip k písní I  I Still Have Faith In You z nového alba Voyage:

Videoklip k písni I Still Have Faith in You

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Taylor Swift na koncertě své Eras Tour 2. června v Chicagu.

USA jsou venku z covidové krize. Ne díky vládě, ale miliardovému turné Taylor Swift

Přečíst článek
Bruce Springsteen

REPORTÁŽ: Springsteen do Vídně přivezl skvělou hudbu, radost i dojetí. A možná i inflaci

Přečíst článek
Na trhu s hudebními právy se chystá rekordní transakce. Na prodej je katalog kultovních Queen. Na snímku zpěvák Freddie Mercury a kytarista Brian May

Na trhu s hudebními právy se chystá rekordní transakce. Na prodej je katalog kultovních Queen

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme