Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Celodenní konference Boost your business! již v úterý

Inovace v digitálních platbách
iStock
 nst
nst

Jaká je budoucnost placení? Řítí se retail ekonomická krize? Jak pomoci byznysu a posílit prodej? Nad tím budou diskutovat podnikatelé, odborníci z byznysu, veřejné sféry i zájemci z řad spotřebitelů na celodenní konferenci pořádané společností Global Payments a zpravodajským webem Newstream.cz. 

Reklama

Kdy? 18. října 2022 v hotelu OREA Hotel Angelo Praha. 

Dalšími tématy programu jsou Best Practices in Business: Jak nakopnout byznys, Jak vidí maloobchod a služby stát a jak může pomoci, Fintech novinky v retailových platbách: top pokladní systémy, pokladna v mobilu, loajalitní program. Co je Prodejna 21. století: Design, technologie, strategie, aby se zákazníci vraceli.

Vystupovat budou například Arjun Singh z Arthur D Little, Tomáš Prouza, prezident Svazu obchodu a cestovního ruchu, Igor Žganjer, CEO Global Payments, Pavel Vinkler, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Jakub Mazal z Liftago i podnikatelé jako šperkař, masér či zástupce restauračního byznysu a další. Účast je ZDARMA, registrace je nutná ZDE

 

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Nový způsob bezhotovostního placení Cvak má být jednoduchý i pro stánkaře či řemeslníky.

Čtveřice bank přináší nový způsob placení kartou Cvak. Zaplatíte tím instalatérovi i na stánku

Přečíst článek

Výhody a nevýhody plateb jen na číslo mobilu. Spuštění novinky je na spadnutí

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme