Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank podpořila malé hokejisty z Ukrajiny, finančně se angažuje proti konfliktu

malí hokejisté s Petrem Čajánkem
Trinity Bank
 nst
nst

Trinity Bank podpořila malé ukrajinské hokejisty, kteří jsou nyní v péči Hokejového klubu Berani Zlín. Banka darovala částku 40 tisíc korun, kterou dětem přispěje na pokračování v jejich sportovních aktivitách a možnosti smysluplně trávit volný čas. Červenému kříži banka poslala pět milionů korun.

Reklama

Trinity Bank a Berani Zlín se snaží dětem v jejich obtížné situaci pomoci přinést radost a třeba i splnit jejich dětské sny. Trinity Bank věnovala na pomoc Ukrajině již pět milionů korun. A to jako finanční dar Českému červenému kříži, který je použit na podporu dětí zasažených válečným konfliktem, uvedla Trinity Bank.

Tomáš Valášek, manažer mládeže Hokejového klubu Berani Zlín k tomu řekl: „Ujišťuji vás, že váš dar bude efektivně využit pro ukrajinské děti a jejich maminky. Zrovna před krátkou dobou jednomu chlapci zemřel na Ukrajině tatínek, tak jsme z toho smutní a přemýšlíme, jak jemu a jeho mamince pomoct. Dětem nadále poskytujeme tréninky na ledě, vyučování češtiny, školu, ubytování, stravování i volnočasový program.“ 

„Doufáme, že dětem naše podpora pomůže prožívat radostné chvíle naplněné sportem, začlenit se v novém prostředí, najít si kamarády a splnit si třeba i dětský sen tím, že osobně poznají hokejové hvězdy,“ věří Dušan Benda, předseda představenstva Trinity Bank. Dětem se při tréninku mimo jiných věnuje i legenda zlínského hokeje, Petr Čajánek. 

Trinity Bank věnovala na pomoc Ukrajině již pět milionů korun. A to jako finanční dar Českému červenému kříži. Tato částka je použita na podporu dětí zasažených válečným konfliktem. Šek na tuto částku předal zakladatel Trinity Bank, Radomír Lapčík, na benefičním Koncertu dětem Ukrajiny, který se konal na začátku března a kde byla Trinity Bank hlavním partnerem.

„Trinity Bank stojí na pevných hodnotách, které jsou velmi důležité nejen pro stabilní fungování společnosti, ale také pro každého z nás. Naše morální hodnoty a přesvědčení nám nedovolují situaci, která se odehrává na Ukrajině, pouze přihlížet,“ uvedl k daru Radomír Lapčík, zakladatel Trinity Bank. 

Pozn. red. Radomír Lapčík, spolumajitel Trinity Bank, je zároveň investorem zpravodajského portálu newstream.cz

Josef Bolf: Bez názvu (z cyklu velké obličeje)

Bolf, Kintera, Chalánková a další pomáhají Ukrajině. Může jít o nejúspěšnější charitativní aukci historie

Aukci současného umění na pomoc Ukrajině pořádají pod názvem Umění pro Ukrajinu společně 4 pražské galerie - Bold Gallery, Trafo Gallery, The Chemistry Gallery a Centrum současného umění DOX.  Aukce děl více než 100 současných umělců proběhne 19. března a 100 procent výtěžku z ní poputuje na sbírku SOS Ukrajina Člověka v tísni.

Přečíst článek

Reklama

Související

Mobilní bankovnictví, ilustrační foto

Trinity Bank zvýšila úrok u spořicího účtu. Mezi tuzemskými bankami je výjimkou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme