Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Was is das Trdelnik? Ptá se vánoční Vídeň

Vánoční Vídeň
Stanislav Šulc / Newstream
Stanislav Šulc

Proslulý vídeňský Stephansplatz se v předvánočním čase proměnil na kouzelný vánoční trh. Ochutnat tu můžete svařená vína z celé řady regionů, punče netradičních chutí, ale také proslulé pochutiny z celé bývalé rakousko-uherské monarchie včetně proslulého trdelníku. Ten tu však asi není tak známý, protože prodejci trdelníku mají plaketku s tím, co vlastně trdelník je. A kolik trdelník na vánočních trzích ve Vídni stojí? Odpověď najdete ve fotogalerii z kouzelné vánoční Vídně.

Reklama

Podívejte se na fotogalerii vánoční Vídně.

Jak vypadá vánoční atmosféra v dalších koutech světa?

Vánoční Manhattan - Rockefeller Center

Vánoce na nejslavnější třídě světa. Prohlédněte si Pátou Avenue ve vánočním hávu

Jedna z nejslavnějších ulic světa, Pátá Avenue na newyorském Manhattanu, se vždy už pár týdnů před Vánoci zahalí do mnoha barev a světel. Newyorčanům i návštěvníkům z celého světa se tu každoročně nabízí nezapomenutelná světelná show i pitoreskní výjevy ve výkladních skříních luxusních obchodních domů a módních značek. Přinášíme vám alespoň malou ochutnávku atmosféry ve fotogalerii z letošního vánočního New Yorku.

Přečíst článek

Vánoční trhy ve Zhořelci

Fotoreportáž: Vánoční trhy v bývalé NDR lákají tisíce Čechů. Svařák je samozřejmost, překvapil trdelník

Co láká české turisty do Žitavy a Zhořelce, že sem jedou na vánoční trhy? A kolik stojí svařené víno?

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme