Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Miliardová diva a její cirkus. Forbes zařadil Taylor Swift do prestižního žebříčku nejbohatších

Taylor Swift na koncertě své Eras Tour 2. června v Chicagu.
profimedia.cz
 ČTK

Taylor Swift je oficiálně dolarovou miliardářkou. Na svůj prestižní žebříček nejbohatších ji zařadil časopis Forbes. V žebříčku dolarových miliardářů agentury Bloomberg figuruje už od loňského podzimu, kdy odjela americkou část jejího světového turné Eras. Nyní se zpěvačka chystá odjet koncertní šňůru v Evropě.

Reklama

 Magazín Forbes poprvé zařadil popovou zpěvačku Taylor Swift na seznam dolarových miliardářů, její jmění vyčíslil na 1,1 miliardy dolarů (25,8 miliardy korun). Miliardářkou se podle Forbesu stala už loni v říjnu, dopomohly jí k tomu zisky z pokračujícího světového turné Eras. Swiftová je prvním hudebníkem, který se do žebříčku dostal čistě díky výdělkům ze svých vystoupení a hodnotě své diskografie, uvádí Forbes.

Swift je unikát

Hodnotu diskografie 34leté držitelky 12 cen Grammy odhaduje Forbes na více než 500 milionů dolarů (11,7 miliardy korun), dalších 500 milionů získala z honorářů a turné a zbylých asi 125 milionů dolarů (2,9 miliardy korun) tvoří její nemovitosti.

Swiftová se svým úspěchem připojila k americkým hudebníkům, jimiž jsou Jay-Z, Rihanna či zesnulý Jimmy Buffet - jejich zisky však kromě hudební tvorby pocházely i z jiných druhů podnikání.

Dolarových miliardářů je podle časopisu nyní 2781, o 141 více než v loňském roce, se společným jměním 14,2 bilionu dolarů (330 bilionů korun).

Evropští hoteliéři před koncerty Taylor Swift napálili ceny. A mají vyprodáno

Chystané turné americké popové hvězdy Taylor Swiftové dělá radost hoteliérům v evropských zemích. V den jejího vystoupení jsou v řadě měst téměř vyprodané hotely, ceny pokojů vyrostly až na několikanásobek, a to včetně lůžek v hromadných noclehárnách. Napsal to dnes web francouzského listu Le Figaro.

Přečíst článek

Rolka s úhořem a lanýžem

Lepší referenci dostat nemohla. Restauraci v Singapuru navštívila Taylor Swift hned dvakrát

Kde se objeví, tam se točí peníze. Je tak slavná, až hýbe ekonomikou. Z efektu Taylor Swift teď těží i jedna singapurská restaurace. Podnik Koma v komplexu Marina Bay Sands, který zpěvačka během své nedávné koncertní šňůry navštívila hned dvakrát, má stále plno. Každý tam chce. A my tam byli. Vaří tam fantasticky.

Přečíst článek

Taylor Swift na koncertě své Eras Tour 2. června v Chicagu.

Osobností roku je zpěvačka Taylor Swift. Časopis Time ji označil za „zdroj světla“ v těžké době

Americká popová zpěvačka Taylor Swift se stala letošní osobností roku časopisu Time. Loni se na obálce magazínu tímto titulem pyšnil Volodymyr Zelenskyj. O rok dříve Elon Musk.

Přečíst článek

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme