Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hlasujte v anketě Podcast roku. Podpořte Realitní Club

Moderátoři Realitního Clubu Petra Jansová a Dalibor Martínek.
Petr Svoboda / Newstream
 nst
nst

Rádi nás čtete a posloucháte? Ve čtvrtém ročníku ankety Podcast roku můžete hlasovat pro podcasty Newstreamu. Čas máte do 5. června.

Reklama

Letošní ročník ankety doznal několika změn. Lidé mohou hlasovat v hlavní kategorii Podcast roku, ze které vzejdou absolutní vítězové (první až třetí umístění), ale i vítězové jednotlivých tematických kategorií (Zpravodajství a publicistika, Talk show, Veřejnoprávní, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance). Odborná porota vybírá vítěze v kategorii Objev roku.

Newstream má celou rodinu úspěšných podcastů. Dění na realitním trhu například mapuje podcast Realitní Club, který moderují Petra Jansová a Dalibor Martínek. Pokud jej chcete podpodpřit, hlasujte pro Realitní Club

Dalším z úspěšných podcastů z produkce Newstreamu je pořad Jiný peníze, který moderují šéfredaktorka Newstreamu Tereza Zavadilová a zkušená investorka Andrea Ferancová Bartoňová.

Proč je důležité strategické budování osobní značky a jak při tom využívat média a sociální sítě ukazuje podcast Kataríny Krajčovičové s názvem Značka: Osobně. A inspirativní ženy v byznysu zase představuje Eva Čerešňáková v pořadu Eva Talks.

Podcasty Newstreamu sledujte zde

Vítězové budou vyhlášeni 15. června.

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Natáčení podcastu s Radkem Váňou. Bavili jsme se o Tiny Houses.

Tiny House přináší jiný rozměr bydlení. Levné to ale není, říká jejich propagátor

Přečíst článek
natáčení podcastu s Petrem Urbánkem

Petr Urbánek: Městské byty pro strážníky či sestřičky? Až za pár let. A o cenách se zatím nebavme

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme