Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Hlasujte v anketě Podcast roku. Podpořte Realitní Club

Moderátoři Realitního Clubu Petra Jansová a Dalibor Martínek.
Petr Svoboda / Newstream
 nst
nst

Rádi nás čtete a posloucháte? Ve čtvrtém ročníku ankety Podcast roku můžete hlasovat pro podcasty Newstreamu. Čas máte do 5. června.

Reklama

Letošní ročník ankety doznal několika změn. Lidé mohou hlasovat v hlavní kategorii Podcast roku, ze které vzejdou absolutní vítězové (první až třetí umístění), ale i vítězové jednotlivých tematických kategorií (Zpravodajství a publicistika, Talk show, Veřejnoprávní, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance). Odborná porota vybírá vítěze v kategorii Objev roku.

Newstream má celou rodinu úspěšných podcastů. Dění na realitním trhu například mapuje podcast Realitní Club, který moderují Petra Jansová a Dalibor Martínek. Pokud jej chcete podpodpřit, hlasujte pro Realitní Club

Dalším z úspěšných podcastů z produkce Newstreamu je pořad Jiný peníze, který moderují šéfredaktorka Newstreamu Tereza Zavadilová a zkušená investorka Andrea Ferancová Bartoňová.

Proč je důležité strategické budování osobní značky a jak při tom využívat média a sociální sítě ukazuje podcast Kataríny Krajčovičové s názvem Značka: Osobně. A inspirativní ženy v byznysu zase představuje Eva Čerešňáková v pořadu Eva Talks.

Reklama

Podcasty Newstreamu sledujte zde

Vítězové budou vyhlášeni 15. června.

Magazín newstream CLUB

Hlavním tématem letního čísla magazínu Newstream CLUB je Česko-Slovensko, s podtitulem Dvě země, jeden trh. 

V rozhovoru se představuje Karel Vágner, marketér a podnikatel v řadě úspěšných projektů, známý také spoluprací s manželkou a úspěšnou modelkou Simonou Krainovou.

Další osobnosti jako Igor Rattaj se zamýšlejí nad rozdíly mezi podnikáním v Česku a na Slovensku. O umělé inteligenci hovoří česko-slovenská investorka Andrea Ferancová Bartoňová, o veřejnosti a kultuře slovenský bestsellerista Jozef Karika. Uznávaný chef Marcel Ihnačák prozrazuje, která z obou kuchyní je „lepší“. Marketér Milan Šemelák s klientem Williamem Rudolfem Lobkowiczem mluví o tom, jak přetvořit odkaz šlechtického rodu do moderní doby.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Výkonná ředitelka společnosti Michaela Váňová v podcastu Realitní club

Do nájemního bydlení nejdeme, ale zkoušíme jeden model, říká šéfka Central Group

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme