Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

FOTOGALERIE: Groteskní rakouská hospoda láká celebrity. Jedl zde i Karel Gott

Jídlo je v bizarní restauraci vynikající
Michal Nosek/Newstream
Michal Nosek

Zhruba deset kilometrů od rakouské metropole, v městečku Deutsch-Wagram Marchfelderhof, již dlouhou řadu let funguje stejnojmenná restaurace Marchfelderhof. Ta svým interiérem zaskočí i otrlého gurmána. Podívejte se.

Reklama

FOTOGALERIE: Podívejte se do interiéru bizarní restaurace

Někoho by mohla budova kvůli své výzdobě až vyděsit, ale stovky světových celebrit velmi přitahuje. Její provozovatel Peter Grossmann dokonce říká, že kdo v restauraci nebyl, nepoznal Rakousko. Proto zde pojedla řada sportovců, či hudebních a filmových hvězd. Své místo tu na příklad měl rakouský hudebník Falco, či zpěvák Karel Gott. Oběd, či večeři si zde nenechali ujít ani politici, například Václav Havel a mnoho dalších včetně papeže Jana Pavla II.

Ondřej Stratil ve svém bistru Golden Egg

Obyčejný byznys: Bistro Golden Egg se rozhodlo uživit na vejcích. Nyní si užívá Velikonoce

S Velikonoci jsou od nepaměti spojená vajíčka a právě na pokrmy z vajec se specializuje pražské bistro Golden Egg. Sváteční menu sice nechystá, ale těší se zvýšenou návštěvnost.

Přečíst článek

Řada místností vystavuje nepřeberné množství fotografií návštěvníků, historického harampádí, hudebních nástrojů, či modelů lodí. Neuvěřitelná změť předmětů v kombinaci s bláznivými barvami interiérů doslova povyšuje kýč na umění. Něco tak krásného a zároveň děsivého zákazník spatří málo kde. Navíc zde hraje živá hudba. Písně na přání zde hrají slovenský houslista a harmonikář a repertoár mají neuvěřitelně bohatý. Když se host z prvotního šoku probere, čeká jej vynikající rakouská kuchyně a skvělé víno, či pivo. 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Pražská restaurace Aromi zabodovala v prestižním žebříčku. Je jednou z nejlepších na světě

Přečíst článek
Le Gavroche

Slavná londýnská restaurace Le Gavroche zavírá. Její kuchyní prošel i Gordon Ramsay

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme