Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Boj o diváky se vyostřil. Kus sledovanosti si od března utrhne HBO Max

HBO Max v České republice
HBO
Petra Jansová
pej

Prémiová streamovací platforma HBO Max, která patří americkému mediálnímu konglomerátu WarnerMedia, otevře českým divákům svůj obsah 8. března. Nové předplatitele láká výhodnými podmínkami. Stačí se stihnout zaregistrovat se konce března.

Reklama

Zákazníci v zemích východní Evropy a Portugalsku, kteří se přihlásí v době zaváděcí nabídky, získají doživotní slevu 33 procent z běžné ceny. V Česku bude zaváděcí cena pro všechny, kdo se přihlásí od 8. do 31. března, činit 132 korun měsíčně.

Předplatitel získá přístup k filmům (Matrix Resurrections, Duna, Space Jam, seriálům z původní tvorby Max Originals Stanice 11 (Station Eleven), Holky z vejšky (Sex Lives of College Girls) a Peacemaker, reality šou jako je Amy v očekávání (Expecting Amy), Amerika hledá striptéra (Finding Magic Mike) nebo dětským pořadům. 

Disney

Potvrzeno: Disney+ bude v Česku již v létě. Datum ale zatím tají

Očekávaná streamovací služba nabídne tisíce pořadů včetně populárních filmů a seriálů ze světů Hvězdných válek a komiksovek Marvel, potvrdila The Walt Disney Company.

Přečíst článek

HBO míří i do Asie

Dostupnost obsahu se může na jednotlivých územích lišit. Kromě Česka míří streamovací platforma do dalších 14 zemí, například na Slovensko, do Srbska nebo Bosny a Hercegoviny.

„Celosvětová expanze HBO Max pokračuje rychlým tempem. Službu spouštíme v dalších 15 evropských zemích, díky čemuž jsme dostupní již v 61 oblastech po celém světě,“ uvedl Johannes Larcher, ředitel společnosti HBO Max International s tím, že společnost cílí na to stát se globální streamovací platformou.

Případ Roubal

Netflix, HBO i Disney chtějí české diváky. Jak zareaguje Nova a ostatní?

Do Česka v nadcházejících měsících zamíří tři globální streamovací služby. Doplní tak nabídku interaktivních televizí v čele s Netflixem. Reagovat na to musí také tuzemské stanice. Nova proto tlačí své Voyo a má s ním velké plány. Jaký bude boj o diváka, který se stale více odklání od tradiční televize a zábavu hledá aktivně sám?

Přečíst článek

„Tvrdě pracujeme na přípravě možného spuštění služby v Asii. Dá se očekávat, že prvním trhem v Asii, na který bychom s HBO Max vstoupili, pravděpodobně bude jihovýchodní Asie,” dodal Larcher.

HBO Max je v současné době dostupné ve 46 státech v Americe a Evropě. HBO Max nabízí divákům ve Spojených státech ke zhlédnutí mimo jiné seriály Hra o trůny či Teorie velkého třesku. V Evropě HBO Max konkuruje Netflixu nebo službě Amazon Prime Video.

Walt Disney

Akcie Walta Disneyho letos padají. Šance zbohatnout?

Zatímco největší akciové indexy si letos připsaly skoro 30 procent, papíry The Walt Disney Company od ledna spadly o více než deset procent. Má cenu prodat, držet, nebo nakupovat?

Přečíst článek

Herec Simu Liu patří podle časopisu Variety k deseti nejvlivnějším lidem v showbyznysu v roce 2021, díky roli v poslední marvelovce Shang-Chi a Legenda o deseti prstenech

Nejvlivnější lidé showbyznysu podle Variety: šéf Disney i Anistonová

Výkonný ředitel studia Walt Disney Bob Chapek vévodí letošnímu žebříčku pěti set nejmocnějších a nejvlivnějších lidí světového showbyznysu, který popáté sestavil prestižní americký filmový časopis Variety. Do první desítky patří nejvyšší manažeři filmových studií, jako například předsedkyně představenstva skupiny ViacomCBS Shari Redstoneová, ale i nestárnoucí herečka Jennifer Anistonová či teprve dvaatřicetiletý herec a hlavní hrdina nejnovější marvelovské velkopodívané Shang-Chi a legenda o deseti prstenech Simu Liu (na snímku).

Přečíst článek

 

 

Magazín newstream CLUB

Jak vytvářet odkaz pro příští generace? Odpovědi z byznysového světa, ale i od výrazných osobností společenského života nabízí třetí číslo magazínu newstream CLUB, který právě vychází.

Na obálce byznysově - lifestylového čtvrtletníku je František Kinský, legendární šlechtic, který vypráví, jak se v jejich rodě dědí nikoli majetek, ale zodpovědnost a služba. 

Hvězdami jarního čísla jsou dále mimo jiné Silke Horáková (Albatros), Luděk Sekyra (Sekyra Group), Zbyněk Frolík (Linet) nebo architekt Václav Aulický či umělec Milan Knížák.

Magazín se věnuje tématům dlouhodobých investic, předávání majetku v rámci rodinných klanů, tradičním českým značkám či tomu, jak developeři společně s architekty mění tvář měst na dlouhá staletí.

Magazín přináší inspirativní čtení, které má čtenáře motivovat k tomu, aby zkusili i ve své profesi či hobby vytvářet věci s trvalejší vizí

K dostání je v síti PNS i online. Nově také v elektronické podobě v našem e-shopu.

Související témata 

Nástupnictví

Miliardáři

Umění

Filantropie

Reklama

Související

Programový ředitel České televize Milan Fridrich

Šéf programu ČT Fridrich: Docent je hit, už chystáme druhou řadu. Maďaři natočili vlastní Most

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme