Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Trinity Bank zvyšuje úroky na spoření. Nově nabízí zhodnocení 2,08 procenta ročně

Radomír Lapčík, zakladatel a člen představenstva Trinity Bank a holdingu SAB Finance
SAB Finance
Veronika Kudrnová
vku

Trinity Bank, stejně jako po minulém zasedání České národní banky, okamžitě reaguje na zvýšení úrokových sazeb ČNB a zvyšuje sazbu na spořicím účtu. Nově klientům vklady zhodnotí o 2,08 procenta ročně.

Reklama

„V souladu s naší strategií opět zvyšujeme sazby. Již čtvrtstoletí se zaměřujeme na nadstandardní zhodnocení financí našich klientů a snažíme se na vývoj trhu reagovat vždy obratem,“ uvádí zakladatel Trinity Bank Radomír Lapčík, který je také investorem serveru newstream.cz.

Trinity Bank klientům nabízí možnost spořit bez omezení výše vkladu i jakýchkoliv dalších podmínek a při tom mít finance kdykoliv k dispozici. Spořicí účet s roční úrokovou sazbou 2,08, který je nejvýhodnější na trhu, je cestou, jak se lze bránit prudce rostoucí inflaci

„ČNB nečekaně razantně zvýšila úrokové sazby a jedná se o nejvýraznější jednorázové zvýšení úrokové sazby od června 1997, což bankám otevírá prostor pro citelné navýšení úročení vkladů klientů. Trinity Bank reaguje mezi tuzemskými bankami nejrychleji a nejvelkoryseji, když nově nabízí nejvyšší úrok na spořicím účtu na trhu 2,08 % p.a.,“ komentuje Lukáš Kovanda, člen Národní ekonomické rady vlády a hlavní ekonom Trinity Bank.

Česká národní banka v Praze

ČNB šokovala. Sazby zvýšila o 1,25 procentního bodu

Česká národní banka zaskočila trh nečekaně razantním zvýšením sazeb. Základní úrokovou sazbu zvýšila o 1,25 procentního bodu na 2,75 procenta, Analytici přitom očekávali zvýšení maximálně o 75 bazických bodů. ČNB také zhoršila odhad vývoje ekonomiky a čeká vyšší inflaci. Koruna v reakci na krok centrálních bankéřů prudce zpevňuje z 25,55 za euro pod 25,40. 

Přečíst článek

Trinity Bank kontinuálně roste, což potvrzují i finanční výsledky banky. Rok 2020 byl pro Trinity Bank nejúspěšnějším rokem v historii se ziskem přesahujícím hranici 75 milionů korun před zdaněním. V roce 2021 rostoucí trend ziskovosti pokračuje, přičemž již za 8 měsíců banka přeplnila plán zisku na celý rok 2021 a k poslednímu srpnu přesáhla zisk 115 milionů korun před zdaněním.

Svatý Václav, dvacetikoruna, česká koruna, Praha

Česká národní banka sundala nohu z plynu

Česká národní banka nečekaně razantně zvyšuje základní úrokovou sazbu. Hypotéky prudce zdraží, v průměru až nad čtyři procenta 

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Mobilní bankovnictví, ilustrační foto

Trinity Bank zvýšila úrok u spořicího účtu. Mezi tuzemskými bankami je výjimkou

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme