Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Rihanna buduje miliardový byznys mimo hudbu. Svoji módní značku chce dostat na burzu

Rihanna
ČTK
Veronika Kudrnová
vku

Zpěvačka Rihanna nedobývá jen žebříček hitparád, novou metou se jí stane také burzovní parket. Chce na něj vyslat svoji značku spodního prádla Savage X Fenty. Podle zdrojů agentury Bloomberg se ve věci radí s poradenskými špičkami. Veřejná nabídka akcií by firmu mohla ohodnotit až na tři miliardy dolarů.

Reklama

Zpěvačka Rihanny je také velmi úspěšnou byznysmenkou. Značka jejího spodního prádla Savage X Fenty už přilákala miliony investic. Dalším krokem je její vyslání na americkou burzu. Rihanna už na tom spolupracuje s poradci předních bank, včetně Goldman Sachs a Morgan Stanley, uvedly zdroje agentury Bloomberg

Primární veřejná nabídka akcií (IPO) by se mohla proběhnout ještě letos. Mířit bude na ocenění minimálně tři miliardy dolarů. Konečné rozhodnutí ale podle zdrojů Bloombergu ještě nepadlo. Plány ohledně velikosti i načasování emise se tak mohou ještě změnit. Zástupci Savage X Fenty, Goldman Sachs a Morgan Stanley se k IPO nevyjádřili.  

Savage X Fenty se těší zájmu investorů. Z posledního kola investic, které se uskutečnilo v lednu, si podle dat výzkumné společnosti PitchBook odnesla 125 milionů dolarů. Kapitálově do ní nově vstoupil správce aktiv Neuberger Berman, své sázky pak navýšili i stávající investoři v čele s investičkami L Catterton, Avenir Growth Capital, Sunley House Capital Management a Marcy Venture Partners zpěváka Jay Z.

šéfka britské diplomacie Elizabeth Trussová

Londýn dál stahuje smyčku kolem Putinových lidí. Na sankční seznam přibyli členové Dumy

Británie rozšiřuje seznam občanů Ruské federace, na které se vztahují sankce. Nově na něj přibylo 386 poslanců ruské Státní dumy, kteří hlasovali pro nezávislost samozvaných separatistických útvarů v Luhansku a Doněcku a podpořili invazi na Ukrajinu. Oznámila to britská ministryně zahraničí Liz Trussová.

Přečíst článek

Kim Kardashian je většinovou akcionářkou Skims.

Spodní prádlo Kim Kardashian umí přitáhnout pozornost i investory

Rodina Kardashianových dokáže svoji televizní popularitu – i přesto, nebo právě proto, že se jejich show mnohdy pohybují na hraně vkusu – dobře zpeněžit. Naposledy, možná nejznámější člence klanu Kim, přinesla v druhém kole investic do značky spodního prádla Skims 240 milionů dolarů. 

Přečíst článek

Louis Vuitton

Rusové si již luxus nekoupí. Končí tam Louis Vuitton i Gucci

Krátce po vypuknutí konfliktu se luxusní móda a doplňky staly oblíbeným cílem ruských boháčů. Snažili se utratit co nejvíc rublů, než ruská měna spadla o desítky procent.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Parfumérie Douglas

Oživení evropských burz? Úpisy akcií chystá parfumerie Douglas i italská módní značka

Přečíst článek
Reklama
Reklama
Doporučujeme