Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Novým šéfem ING Bank v ČR je Erik Fortgens. Ve funkci střídá Roela Huismana

Erik Fortgens, ředitel ING Bank ČR
poskytnuto ING Bank
 nst
nst

ING Bank v ČR od 1. ledna vede Erik Fortgens. Původně šéf korporátních služeb banky převzal pozici generálního ředitele po Roelu Huismanovi, který byl jmenován vedoucím změn v nově založené globálním oddělení ING Payments and Settlement utility.

Reklama

Fortgens působí v bance ING přes 20 let a má mezinárodní obchodní zkušenosti. Do české ING nastoupil 1. října 2020 na pozici ředitele korporátního bankovnictví. Předtím vedl tým korporátních prodejů pro finanční trhy v regionu Evropa, Blízký východ a Afrika.

ING ke konci roku 2021 opustila český trh retailového bankovnictví. Aktivity ING v korporátním bankovnictví mají v ČR třicetiletou historii. ING podporuje i neziskové organizace a lokální komunity. V květnu 2021 se Fortgens stal předsedou ING Bank fondu Nadace Terezy Maxové a podílí se na společných projektech.

ING v ČR nyní zaměstnává téměř dvě stovky lidí. Historie ING v Česku sahá do roku 1992. ING je globální finanční instituce s evropskou základnou, která nabízí bankovní služby prostřednictvím své provozní společnosti ING Bank. Přes 57 tisíc zaměstnanců ING Bank nabízí retailové a korporátní bankovní služby zákazníkům ve více než 40 zemích.

>>>>>> Další personální přestupy sledujte v naší rubrice Kariéra <<<<<<

>>>>>> Informace k personálním změnám ve firmách zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme