Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Mediální manažerka Sokolová povede lifestyle Seznam Zpráv

Monika Sokolová
Seznam.cz/užito se svolením
Tereza Zavadilová
tzv

Zkušená mediální manažerka Monika Sokolová v lednu nastoupila do společnosti Seznam Zprávy, kde bude působit jako zástupkyně ředitele pro nezpravodajský obsah.

Reklama

„Monika ví, jak stavět a rozvíjet nejúspěšnější lifestylové značky. To odpovídá ambicím, které na poli magazínového a zábavného obsahu máme," řekl Jakub Unger, ředitel divize Zpravodajství a rádií Seznam.cz. Monika Sokolová před příchodem do české internetové jedničky dlouhé roky působila ve vydavatelství CNC, kde mimo jiné stála za úspěchem Blesku pro ženy a řady dalších magazínů.

„Seznam je lídr trhu a já jsem ráda, že můžu zúročit své mnohaleté novinářské zkušenosti řízením lifestylových titulů právě tady, u největšího tuzemského digitálního hráče a mezi těmi největšími odborníky v českých médiích. Důraz Seznamu na kvalitní obsah je dnes v rámci mediálního trhu výjimečný a je výzva u toho být,” uvedla Sokolová.

Ve své roli bude úzce spolupracovat se Zdeňkem Johnem, který v Seznamu v minulém roce převzal řízení redakcí webů Garáž.cz, Proženy.cz či Expresfm.cz.

Web Proženy.cz měl loni v průměru přes 2,9 milionu reálných uživatelů, Garáž.cz pak téměř 2,1 milionu reálných uživatelů. Internetové stránky rádia Expres FM v roce 2022 každý měsíc navštívilo průměrně 930 tisíc reálných uživatelů.

Matěj Hušek, Seznam

Představenstvo Seznam.cz se rozšiřuje, míří do něj Hušek a Krišica

Představenstvo Seznam.cz se rozšíří ze tří členů na pět. Novými posilami jsou zkušený mediální manažer a dosavadní šéf homepage Matěj Hušek a Ondřej Krišica, šéf reklamy Seznam.cz. Uvedl to server Mediář s odkazem na vyjádření majitele Seznamu Iva Lukačoviče.

Přečíst článek

Kanceláře Seznam.cz, ilustrační foto

Seznam.cz loni vydělal téměř dvě miliardy před zdaněním

Česká internetová jednička Seznam.cz loni zvýšila zisk před zdaněním o víc než pětinu na téměř dvě miliardy. Firma miliardáře Iva Lukačoviče oznámila, že letos chystá významně investovat do datových center.

Přečíst článek

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme