Reklama

Nový magazín právě vychází!

Objednávejte zde

Fincentrum & Swiss Life Select nově povede Petr Jarůněk

Petr Jarůněk míří do čela Fincentrum & Swiss Life Select
poskytnuto Fincentrum & Swiss Life Select
 nst
nst

V polovině března bude do pozice generálního ředitele poradenské společnosti Fincentrum & Swiss Life Select jmenován Petr Jarůněk. Ve funkci vystřídá Filipa Duchoně.

Reklama

„Chtěl bych poděkovat dosavadnímu generálnímu řediteli Filipovi Duchoňovi, že provedl úspěšně transformaci společnosti a spojení obou divizí do jedné silné firmy Fincentrum & Swiss Life Select. Pod jeho vedením se společnost stala leaderem českého trhu finančního poradenství, která určuje trendy – například v oblasti digitalizace či komplexnosti finančního plánování a poradenství,“ řekl Nils Frowein, Chief Executive Officer International Swiss Life a předseda dozorčí rady Fincentrum & Swiss Life Select. 

„Jsem přesvědčen, že nový generální ředitel Petr Jarůněk na tyto kroky úspěšně naváže a využije k tomu své dlouholeté zkušenosti – a to nejen z finančního poradenství, ale i například řešení IT aktivit a zavádění nových technologií,“ dodává Nils Frowein.

Jarůněk vystudoval České vysoké učení technické v Praze v oboru Management a ekonomika telekomunikací a dopravy. Ve společnosti Fincentrum & Swiss Life Select působí od roku 2006 – tedy téměř 16 let. V oboru začínal jako běžný poradce a postupně se propracoval až na pozici senior zemského ředitele. 

>>>>>> Sdílejte s námi kariérní přestupy u vás ve firmě. Zprávy zasílejte na kariera@newstream.cz <<<<<<

Speciál Realitní Club

Realitní Club je multiplatformní projekt serveru newstream.cz věnovaný nemovitostem, zaměřený pro B2B i B2C segment. Má tři základní části –  webovou, printovou a eventovou se silným zaměřením na sociální sítě. Jako první odstartovala speciální stránka Realitního Clubu. Speciál je rozdělen do čtyř kategorií, které se „deep dive“ způsobem věnují klíčovým oblastem nemovitostního trhu. 

  • Brownfieldy: vize a budoucnost nezastavěných území především ve velkých městech;
  • Komerční reality: kanceláře, coworking;
  • Nová výstavba: development, nájemní bydlení, družstevní bydlení, hypotéky;
  • Reality a politika: jak se municipality i nejvyšší patra centrální politiky podílejí na výstavbě.

Součástí budou rozhovory s developery, politiky, architekty i designéry.

Témata související s realitami:

Reklama

Související

Reklama
Reklama
Doporučujeme